|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Če je Box razumel tvoje hecanje in se je resno povezal na 160NL potem bo v skupnem omrežju videl le DLNA naprave. Poženi na računalniku Windows Media center.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ehhh... menda ja ne no... Bom tudi to preveril dasiravno je fora dostopa do zunanjega diska v tem, da ne rabim računalnik prižigat.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Hvala telex! V prihodnosti imam namen nabavit NAS in to je ena izmed opcij, za sedaj pa - če ne bo v SiOL BOX-u rešeno drugače - bo pač treba ali filme servirat boxu preko računalnika lai pa kopirat na USB ključek. Vsekakor pa se priporočam za še kakšno idejo
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kakšne izkušnje imate z gledanjem 3D filmov (tudi preko USB)?
LP |
|
|
|
||
|
![]()
Namestite na računalnik Universal Media Server pa boste imeli računalniški disk na komunikatorju.
|
|
|
||
|
![]()
Media center na Box - u je meni žal popolnoma neuporaben. Kakršnikoli "sever" program sem inštaliral, nikoli ni BOX vsaj približno predvajal željenih datotek, kot to delajo ostali Media predvajalniki. Ali ne podpira formata, podnapisov tako skoraj nikoli ni, zmrzne in se resetira, če le poskusiš zagnati datoteko, ki je ne podpira, edino fotografije, najboljše da jih na USB ključu prineseš, meni neuporabno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Saj zaradi teh slabosti boxa jaz raje uporabljam WD TV Live predvaja vse MPEG, WMV9, AVI (MPEG1/2/4, Xvid, AVC), VOB, MKV (MPEG4, x.264), MOV, MP4 (MPEG4, H.264),FLV,z podnapisi ni težav tudi z č,š,ž.
|
|
|
|
||
|
![]()
MC na BOX-u je povsem zadovoljiv glede podprtih formatov, tako preko DLNA, kot preko USB.
Bi pa želel zvedeti, ali ima kdo izkušnjo z 3D filmi, problem so podnapisi. |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem na Box-u uspel predvajati edino Divx format, brez podnapisov. Vse filme pa imam v HD formatu MKV ali pa klasični DVD format, tega pa Box meni ne predvaja. Tudi zapisa AVCHD iz lastne kamere ne predvaja.
|
|
|
![]() |
Značke |
box, filma, gledanje, mreže, prek, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Priklop drugega Aminota za gledanje Siol TV | Dravlje | SiOL TV | 1 | 22.09.2006 11:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:15.