|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Obstaja kakšen medijski strežnik, preko katerega lahko gledamo dvd datoteke (podpora menijem) preko računalnika?
Dugače uporabljam TVersity, ki se odlično obnese za vse ostalo, tuki podnapisi povsod delajo... |
|
|
|
||
|
![]()
Poveži kartico na TV(jaz imam dve) in stvar rešena. Eni pa vidim da imate same probleme. PC pa prek Splashtop Remote Desktop(apk seveda) in deluje vse kar mi paše.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni
Danes sem tudi jaz prejel box (po kar dolgem čakanju). Zaenkrat kar sem preizkusil deluje v redu. Prek media centra sem se uspešno povezal na svoj Tp-link router na katerem deluje DLNA server. Vse filme imam na prenosnem disku,ki je priključen na router. Filmi delujejo tekoče, problem imam s podnapisi, saj jih nikjer ni?? Ko priključim USB direktno na box jih lahko izberem, prek DLNA pa ne. REŠITEV kako priti do podnapisov? |
|
|
![]() |
Značke |
box, filma, gledanje, mreže, prek, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV Plus | Lipa | SiOL TV | 1 | 28.04.2007 18:59 |
SIOL TV povezava TV in VCR | deepsplash | SiOL TV | 0 | 26.11.2006 01:22 |
Priklop drugega Aminota za gledanje Siol TV | Dravlje | SiOL TV | 1 | 22.09.2006 11:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:18.