|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Imam tezavo s siol boxom stalno mi pise preverjanje tedega diska oddaje za nazaj niso na voljo tudi sporeda ne vidim... Kaj bi bilo lahko narobe? Sem resetiral box brez uspeha |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
pojdite v Meni > Nastavitve > Informacije in diagnostika > Ponastavitev in izberite Preveri trdi disk in če tudi to ne pomaga lahko še poskušate Ponastavi trdi disk. Sporočite ali bo omenjeno rešilo vaše težave. Lep pozdrav Miha |
||
|
|
||
|
![]()
Tudi sam imam na enem izmed treh box-ov S podobno težavo, ni pomagalo nobeno ponastavljanja, resetiranje, itd... Smo kar nekaj časa reševali z operaterji 080 1000. Tako, da je bil zadnji nasvet operaterjev, da ga odnesem na servis, za kar pa se zaradi tega, ker je box že iz garancije nisem odločil... No, če bi vedel, da bi popravilo stalo kakih 10€ bi ga še nesel, drugače pa rajši vzamem novega po subvencijski ceni
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
podobno če ne isto napako sem mel tudi sam ni bilo druge kot na servis nest..
|
|
|
|
||
|
![]()
pozdravljeni,
včeraj sem malo počakal, preveril je trdi disk in zadeva (zaenkrat) brezhibno deluje... bomo videli kako bo naprej.. Ponastavi trdi disk pomeni da ga očisti oz sformatira? tudi ti bi mogoče dal da se vse malo osveži.. ali to ogled nazaj in pavza - to snema na lokalni disk ali je to iz siolovega serverja ? |
|
|
![]() |
Značke |
boxom, problem, siol |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod na siol trio? | anzex1 | Tehnična pomoč | 1 | 24.08.2010 08:48 |
Problem SIOL TV | bsimoncic | Tehnična pomoč | 1 | 30.03.2010 12:23 |
Siol tv problem | odlicno | SiOL TV | 0 | 01.03.2007 17:11 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:12.