|
TViN – spletna televizija in video Edina TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod Na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni, konkretno mi oddaja
"Ta teden z Juretom Godlerjem" od četrtkami po nekaj minutah ne deluje več. Slika preskakuje, zvoka ni več, potem pa se čez enih 10 minut zopet pojavi |
|
|
|
||
|
![]()
Z Ogledom nazaj na TViNu se res pojavljajo težave v delovanju. Razvijalci so s tem že seznanjeni in to rešujejo.
Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Spet so težave z ogledom nazaj, konkretno POPTV, ostalega nisem poskušal.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na programu Eurosport 2 ne deluje že nekaj dni ogled nazaj oz. manjka spored za ogled nazaj za 3 dni.
Na Tvinu ogled nazaj deluje, na boxu pa ne. Se ta napaka odpravlja? |
|
|
|
||
|
![]()
Na kanalu Eurosport 2 sedaj preverjeno deluje spored in ogled nazaj. Tako na SD kot HD različici. Prosim preverite, oziroma mi v primeru težave prek zasebnega sporočila posredujte uporabniško ime.
Lp, Sebastjan |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
Pri poskusu ogleda oddaj za nazaj v aplikaciji Tvin (ios) ni mogoče poslušati zvoka. Takoj, ko pritisneš tipko za ogled nazaj se zvočnik vklopi na mute. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, ali ima še kdo težave pri ogledu nazaj na Pop TV? Nadaljevanko "Reka ljubezni" redno gledamo za nazaj ponavadi okoli 22-23h in ima TVIN težav noro veliko. Vsake toliko zgine zvok, potem ko se nazaj pojavi, slika zašteka, mogoče celo preskoči. In ker je nadaljevanka v slovenščini, kup dialogov zgine...
Naslednji problem, ki ga dokaj redno opažam je ta, da če gledam nekaj za nazaj kmalu po tistem, ko je bila na sporedu (recimo 15-30 min kasneje), oddaja takoj za njo ni vidna. Ponavadi pomaga menjava kanala in vrnitev nazaj, ni pa nujno. Slednji problem sem srečal tudi na kakšnem drugem kanalu, recimo Discoveryu... |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz isto opažam težave pri ogledu nazaj na Pop TV. Pri ogledu nazaj zvoka večino časa ni, v določenih primerih ga sploh ni. Pogosto se tudi zgodi, da videa ne naloži in izpiše se "težave s predvajalnikom". Pred dnevi je celo pri ogledu oddaje za nazaj katera se ni še zaključila skočilo kar na oddajo "Znan obraz ima svoj glas". Vsake toliko video res preskoči, vendar tole brez zvoka je res neuporabno za gledanje. Poskusil sem večkrat osvežit, menjavo kanala, počistit podatke v brskalniku, ponovni zagon računalnika, menjavo brskalnika in na večih napravah (windows računalnik, iOS, android, windows mobile), težave ostajajo. Takšne težave sem zasledil že večkrat v preteklosti in to zanimivo vedno na programu Pop TV.
|
|
|
![]() |
Značke |
nazaj, ogled, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Ogled za nazaj | danilo | Tehnična pomoč | 1 | 25.10.2016 22:57 |
Ogled nazaj | Kochagnus | SiOL TV | 16 | 27.02.2015 22:24 |
Ogled nazaj prekine, ko pride do konca ure | matter | SiOL TV | 13 | 14.12.2014 21:30 |
siol box, ogled nazaj - šteka | alanv6 | SiOL TV | 10 | 28.11.2014 00:06 |
Ogled nazaj Siol box | kakavnik | SiOL TV | 30 | 27.01.2014 15:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:17.