|
TViN – spletna televizija in video Edina TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod Na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
imam starejšo tablico z Androidom 4.2.2 na katerem ne deluje TViN aplikacija.. Aplikacijo sicer zažene in odpre ampak kasneje ko kliknem na kater koli kanal potem ga ne predvaja in samo krogec za nalaganje "loading" kaže ves čas. Poskusil sem tudi s starejš verzijo aplikacije 3.1.3 in je isto... Ali mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo? A je Android verzija prestara? Bi mogoče lahko dobil še kje starejšo verzijo aplikacije kot je 3.1.3? Poskusil sem s tv2go aplikacijo od T2 katera pa dela brez problemov. Hvala vam za odgovore. |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa NEO aplikacija, za Tvin se izteka življenje
|
|
|
|
||
|
![]()
NEO aplikacije ni bilo možno namestiti, ker ni združljiva z 4.2.2 verzijo Androida...
Sem nadgradil tablico na Android 7.1.2 sedaj pa deluje TViN in tudi NEO. To je bila edina rešitev. |
|
|
|
||
|
![]()
ne moreš ravno pričakovati, da bodo dandanašje aplikacije laufale na 7+ starem androidu.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Toliko pa je, da lahko vsaj gledam TViN ali NEO. |
||
|
![]() |
Značke |
101, aplikacija, galaxy, nedelujoča, samsung, tab, tablici, tvin |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
PRODAM : Samsung Galaxy Note 10.1 SM-P605 LTE | sasoslo1992 | Mali oglasi | 0 | 21.01.2015 17:26 |
Točke APN na telefonu Samsung GALAXY Xcover 2 GT- S7710? | semeniv | Mobilna telefonija | 1 | 19.03.2014 08:52 |
Prodam samsung galaxy s2 | miran74 | Mali oglasi | 0 | 01.12.2011 17:16 |
Novosti pri Mobitelu | Fritzt | Mobilna telefonija | 360 | 23.06.2011 12:05 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:47.