|
TViN – spletna televizija in video Edina TV, ki jo lahko gledate vedno in povsod Na vseh zaslonih – računalniku, tablici ali mobitelu. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
V času, ko sem bil pri T-2, sem lahko tv2go pustil na pavzi zelo dolgo, pa ni bilo težav.
Pri TViN po nekaj minutah pavze v brskalniku že javi 'napaka predvajalnika'. Zakaj? |
|
|
|
||
|
![]()
V katerem brskalniku se vam težava pojavi? Je to morda prek aplikacije? Ali vam javi samodejno, ali po temu, ko ponovno kliknete na predvajaj? Pri sebi sem testiral v Firefoxu, na pavzi sem imel 5 minut, pa je delovalo normalno.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Vivaldi, bom sprobal v še kakem.
Javi po kliku na znak za predvajanje. Bom nekaj časa pozoren, v katerih okoliščinah pride do tega. |
|
|
|
||
|
![]()
Znova.
Neodvisno od predvajalnika, če je pavzirano več kot 5 minut. ![]() Prepričan sem, da nisem edini s težavo |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, sporočite kateri brskalnik uporabljate. Ste uspeli testirati delovanje v drugih brskalnikih?
Lp, Sandi |
|
|
|
||
|
![]()
Zgoraj sem se zmotil v besedi. Mislil sem brskalnik.
Preizkušeno v Firefoxu, Vivaldiju in Edge-u. Bom še kdaj šel primerjalno skozi, a dvomim, da je problem v brskalniku. Bolj se nagibam k temu, da se ob daljšem mirovanju promet povsem ustavi. |
|
|
|
||
|
![]()
Vsekakor je to nadležno, žal pa glede tega ne moremo narediti ničesar. Do sedaj ste vi, kot se spomnim, edini uporabnik, ki je javil to težavo. Edino, kar vam lahko predlagam je, da si zapomnete čas, pri katerem ste dali na pavzo, če pride do te napake ob ponovnem aktiviranju vsebine. Nato lahko kliknete po časovnici do časa, ko ste se prej ustavili.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Danes sem ponovno preizkusil.
Vivaldi (temelji na Chromiumu), Firefox in Edge. Pavziral sem za 5, 10, 15 in 30 minut. Vivaldi je javil zgornji printscreen, v Firefoxu in Edge-u pa se ni sicer nič izpisalo, temveč je "simpl" prenehalo predvajati, pri čemer se spodaj levo trikotnik za nadaljevanje predvajanja ni pojavil. Dogaja se neodvisno od Wi-Fi/LAN povezave ter vsebine. Morda je problem v dolžini veljavnosti kakšnih piškotkov. Objavite na vašem Facebook profilu in pozovite ljudi, da se oglasijo, če imajo ta problem. Malo verjetno se mi zdi, da ga imam samo jaz. Lp. |
|
|
|
||
|
![]()
Pa izpostavitev tega topica bi bila dobra odločitev, saj bi ga ob obisku foruma videlo več ljudi.
|
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, da mi na ZS sporočite svoje uporabniško ime ter e-naslov s katerim se v TViN prijavite. Naredil bom prijavo sodelavcem, ki skrbijo za delovanje TViNa.
Lp, Črt |
|
|
![]() |
Značke |
napaka, predvajalnika |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Napaka pri parametru MPEG. | george73 | SiOL TV | 10 | 26.02.2020 06:14 |
Tvin napaka | amacar | TViN – spletna televizija in video | 1 | 23.04.2017 21:58 |
exporer.exe napaka mode name xvid.dll | šolarček | Računalništvo in internet | 2 | 08.10.2008 14:59 |
Napaka - Outlook | Larysa | Tehnična pomoč | 3 | 09.02.2008 00:43 |
RUNDLL - napaka | Problems 24/7 | Računalništvo in internet | 4 | 15.11.2007 22:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:25.