|
SiOL Komunikator SiOL komunikator je programska oprema za neposredno sporočanje, ki vam omogoča komuniciranje s prijatelji ali poslovnimi partnerji, z uporabo tekstovnih sporočil, izmenjavo datotek ter IP telefonijo in video klici. Združljiv je z najpopularnejšimi sistemi za neposredno sporočanje, kot so MSN Messenger, Yahoo Messenger, Google talk, Jabber in AIM. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Danes ne gre pošiljati SMS-ov.
Poskusil aplikacije: Bria Mobile, Zoiper Lite ter Komunikator Pri vsakem poskusu pošiljanja (testiral na različne številke, slovenske in tuje) javi: Message Not Delivered (509) Sprejem sporočil dela v vseh aplikacijah, razen: V Komunikator niti sprejem ne dela prav, prikaže sporočilo, ampak le čas, ne pa tudi vsebine. |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, da mi na ZS sporočite svojo številko in en primer poslanega SMSa, ki ni šel skozi. Rabim datum, uro in številko naslovnika.
Lp, Črt |
|
|
|
||
|
![]()
Zdaj pa dela. Ob 19:43
Kar sem naredil je, da sem pred kako uro svoj SIM priklopil na omrežje. V minuti je prispelo 7-8 sporočil. Pred tem je bil ta SIM nekje 30 ur nepovezan v omrežje. |
|
|
![]() |
Značke |
dela, pošiljanje, sms, spreje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Internet ne dela | Ljubi | Tehnična pomoč | 12 | 06.01.2009 13:31 |
Proteus 932 in 3.port ne dela? | kebab | Tehnična pomoč | 7 | 03.10.2008 09:55 |
Windows Updat ne dela!!! | pok | Računalništvo in internet | 4 | 02.10.2008 22:05 |
Siol Tv Ne Dela !!!! | NEZADOVOLJEN | SiOL TV | 78 | 26.05.2007 18:12 |
Level One Switch ne dela | potapljac | SiOL TV | 2 | 09.10.2006 10:28 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:05.