|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
ker bo prejšnja tema zaklenjena, opiram novo
študijsko leto se je glih dobro začelo in tetka Sadie že z zanimanjem pričakuje vaše prve 10-ke ![]() se mi zdi, da vas je kr velik v zadnjem letniku al pa tik pred diplomo, tko da jst vas bom zavzeto spremljala in hvalila al pa grajala še to leto ![]() najboljš, da kr štartate ... kr takoj pejte za knjige ![]() pa prosim brez spema, sam kratka poročilca ![]() lep študij, lepe ocene in čim hitrejše diplome vam želi vaša Sadie ![]() My name is Bond. Sadie Bond. |
|
|
|
||
|
![]()
jest sem dobila prvo desetko pri računalništvu
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jst sm dobila diplomo nazaj in je prfox zadovoljen, ene par detajloc mam za popravt, drgac sm pa fertik
![]() ![]() Sköt dig själv och skit i andra. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Dons oddale diplome na faksu.
![]() ![]() ![]() ![]() Zdej pa uživat počitnice ![]() ![]() ![]() Kaj bomo dobrega jedli? |
|
|
|
||
|
![]()
Ta teden je bil stresen....pozabil zvezek za domače naloge doma, izgubil prtiček, pa še Jure mi je spiizdil radirko in mi je noče vrnit.
Tršica pa, kot da se nje to sploh nena tiče, pha.... ![]() Psychology rips out your soul, boredom kills your mind. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
[} ![]() ******************************** When you go down, you go down with me! |
||
|
|
||
|
![]()
Še en izpit pa diploma. temo prijavim ta teden.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() ![]() My name is Bond. Sadie Bond. |
|
|
|
||
|
![]()
Faks?
Samo še lep spomin, ki pa čedalje bolj bledi. ![]() __________________________________________________ ________ Baldrick, believe me, eternity in the company of Beelzebub and all his hellish instruments of death will be a picnic compared to five minutes with me and this pencil if we can't replace this dictionary. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Poživitveni post v tej sivi temi. ![]() |
||
|
Značke |
del, faks, kako, kej |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:44.