|
||
|
![]()
deutcher
![]() Mihaelos je verjetno mislil ostale komande namenjene igralcem. Sm napisal že nič kolikokrat, pa bom še enkrat. Vsi, ki ste v preteklosti igrali Quake(III, IV), RTCW, SOF, CoD (1), lahko svoje znanje komand uporabite tudi v CoD2. Konzola je ista v vseh teh igrah, z malenkostnimi razlikami v ukazih(nekje kakšen obstaja, v drugi igri pa je izklopljen itd.), ampak tega "navadni uporabniki" konzole ne boste opazili. Eto, pa mate več materiala za brskat po googlu. :D:D Bil sem ATEIST, dokler nisem zvedel, da sem BOG. |
|
|
|
||
|
![]()
Tko tole temi in NFS: MW sm dal pod sticky za nekaj časa , če bojo dost aktive bojo ostale pod sticky če ne dam stran.
Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Evo mene, še jaz sem začel igrat... Igram z nickom =cWp= Soultak3r //clanleader/, če me kdo vidi, naj kar reče živjo.
Aja, btw, moj klan isče nove rekrute in enega, ki bi nam hostal server (free po možnosti)... lp EDIT: Aja, za vse rekrutiranje, pa kak server ponudbe, pošljite os D;... Server ni nujno da je free seveda, naj bo pa ugoden in plačljiv letno ;D |
|
|
|
||
|
![]() ![]() Evo ena slika kako sem igral ;D |
|
|
|
||
|
![]()
slabo
|
|
|
|
||
|
![]()
Ima še kdo občutek ali samo jaz da je dejansko na cod2 mp. veliko več čiterjev, kakor pa na 1?
|
|
|
|
||
|
![]()
Amm, ja. Ni punkbusterja.
@IceY: argumentiraj prosim. |
|
|
|
||
|
![]()
Evo : COD2 server
193.189.160.34:28963 Uzivajte! |
|
|
|
||
|
![]()
YES!! To mi deli Hemo! Tnx
|
|
|
|
||
|
![]()
23:28 zate dobr score? nevem no ce je pol ql ampak jest vem da to ni dobr score :P
|
|
|
Značke |
cod |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 19:08.