|
||
|
![]()
Heh lepo lepo sam take k ti poznam jest velik sm jih ze vidu k na publicih so prvi pa jim govorijo da so cheatrji teb so to zdi tko je in tako ti dviguje moralo in tvoj ego.Ampak se nisi okusil pravga igranja :P
|
|
|
|
||
|
![]()
Smo že meli debato o "pravem" igranju. Js pač govorim o publikih. Pri rtcw sem nekaj mesecev bil v klanu, sam ni to za mene. Da morm js nekim strejnđerjem iz Nizozemske razlagat, da grem na dopust za neki tednov in da me ne bo na trening.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Heh mi smo mel tako petk , sobota je frej :P kokr hocs ane ce hocs pac igra ce nocs ne igras sam takrat nismo mel nic warow :P
|
|
|
|
||
|
![]()
Iščem dober klan btw.
Pogoji: -Svoj server s passwordom, da lahk potreniram vsak dan -Teamspeak kanal Za test se zmenimo kadar čte (samo če nisem na LANu, potem ne). -najdu, sem bil v X6 klanu, zdej sem s nekaj bivšimi X6ovci ustanovil L!VE Clan. Server IP (jutri dobim novega) 212.13.232.173:28963 |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Errr ja, v bistvu sem bil prej v X6, ampak ravno na dan moje priključitve so se nekateri kolegi odcepili v L!VE klan, jaz sem se jim pridružil.
Se pravi da ga nisem ustanovil jaz. Klan pa je dober ino izkušen, ker smo že vsi poprej igrali v drugih klanih (večina v zgoraj omenjenim Xtreeme 6) Še uradna stran: http://www.live-clan.be/news.php Novi ip serverja (hosted by Tevz): 84.255.204.52:28960 ^^ 16 slotov, team deadmatcj, Tunisia mape. |
|
|
|
||
|
![]()
Mam eno neumesno prošnjo glede coda2.. če mi lohk kdo napiše kšno komando za v konzolo npr. da ti po kaže listo igralcev, al pa komando za votanje (next map, kick player,...)
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Jawohl.
|
|
|
Značke |
cod |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 05:59.