|
||
|
![]()
tri težave
-navedenega linka mi ne uspe obarvati z drugo barvo - osebna sporočila: neodprto sporočilo je označeno kot prebrano, ravno tako ne dela sledenje, ki označuje OS neprebran, čeprav je že odgovorjeno nanj -pisava v oknu za pisanje sporočila je nenormalno majhna, kar je zelo moteče, sori če sem kakšne odgovore na ta vprašanja spregledala, se opravičujem |
|
|
|
||
|
![]()
lahko bi uredili da se avatarji tudi premikajo,kot bilo na starem forumu.
|
|
|
|
||
|
![]()
sej eni se premikajo, te k si jih zbereš iz foruma, ...za druge slikce je pa možnost gif. slikce izključena.
Pa še za druge admin pridno spremlja tole temo, tko da zato tut preveč ne odgovorajam ... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
forum šteka spet.
al samo men? |
|
|
|
||
|
![]()
sem že javla, brez panike,
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
dogaja se tudi da ko potegneš stran gor ali dol, forum dobi za trenutek popačeno sliko, vse razvlečeno za trenutek zašteka nato pa normalno deluje.kaj bi bil vzrok
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
to je v tvojem računalniku problem.
|
|
|
|
||
|
![]()
sicer malenkost,ki samo včasih nastane in me zanimalo ,če se še komu tako dogaja.
tunina računalnik pa ne more bit kriv, ker je dost močan:wink: |
|
|
|
||
|
![]()
baje, da IE dela včasih težave, zarad nevem česa v glavnem, ... nič tko hudo drastičnega, še enkrat klikneš pa je pol cool, sam vseeno upam, da se bo enkrat dal tut ta bug odpravit, ...
![]() aja pa lepo prosim saj v tej temi brez spema ... drgač lahko z adminom kej pomembnega spregledava ![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
V glavnem povejte no, ce boste to kaj ustimali, ali se vam zdi tako v redu? |
||
|
Značke |
ostalo, pripombe, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:22.