|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Ne. To je tako kot da bi šel drugam in prekinil razmerje z njimi. Vse ti propade. Telekom Mobitelu nodi svoje storitve. Mobitel naj bi bil Telekomovo hčerinsko podjetje, vendar se kaže na vzven tako, kot da nimata nič skupnega.
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem se odločil za prehod na M4. Profitiral sem skoraj 10 € mesečno, ker mi zdaj ni treba plačevati 100 MB podatkovnega prenosa, ki mi zadostuje za en mesec več kot dovolj. Pogodbo sem sklenil minuli torek, danes so vse uredili, registracija in prenos pa sta bila končana v nekaj minutah. Brez zapletov. Pohvalno. Vsaj nekaj.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem se tudi odločil za prehod, sicerne dobim popusta na študenta in popusta na zvestobo, ampak res telih 100MB je fino, čeprov sem porabil v bistvu okoli 4 EUR, ker sem na pulze, ampak sem se moral nazaj držat, zdaj pa na polno povezan. Edin problem je, teh 100MB mi še niso vklopili... SIcer šele 2 dni, ampak še dva počakam potem bom pa začel klicarit okool.
|
|
|
|
||
|
![]()
Evo stara temo, ampak vseeno. m4 super deluje, zdaj kar 1GB na mesec zastonj :P me pa zanima, ker sem zdaj šel na tisto stran od siola in vklopil popust na zvestobo, pa piše da je po novem aktiviran, kaj je ta aktivacija, ki sem jo naredil šla v prazno, ali je kakšna možnost, da bom dobil tudi na M4 ta popust? Ker za študenta so mi tudi poslalo, tko da meni deluje, kot da pupust na zvestobo in na študente 2 € deluje tudi na M4. upam da res, bom pa vsekakor sporočil ko dobim račun
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj ce preides na M4. Kaj vse zgubis? Zvestoba siol in popust?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
mobitelov, paket, prehod |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prehod iz paketa TRIO nazaj v DUO...se da? | Cojs | O storitvah | 15 | 10.11.2007 18:45 |
Prehod na optiko | sim0n | O storitvah | 12 | 11.10.2007 18:28 |
Prehod s Sinfonike in izbira novega paketa oz. kako so me lepo nategnili | mihapin | O storitvah | 7 | 24.09.2007 10:52 |
Brezplačen prehod z ISDN na PTSN | dal | O storitvah | 16 | 09.08.2007 19:30 |
varnostni paket - podalšanje | rock | O storitvah | 2 | 09.09.2006 20:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:11.