|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Prosim če mi en tehnik razloži kako in kaj....
Trenutno imam siol trio in plačujem samo trojčka in nič drugega. Če prav razumem, je to polno razvezan dostop. Ker gre tole s cenami čez vse meje sem se odločil, da grem drugam. Tam bi moral najprej naročiti 1 mega net in skupno razvezan dostop, da mi lahko opravijo meritve linije. Kakšen je postopek v tem primeru? Bom potem v tem času skupno razvezanega dostopa telekomu plačeval samo klasičen telefon? Trojčka bi seveda odjavil in če bi bila linija dovolj zmogljiva prešel na polno razvezan dostop in vse prenesel k drugemu operaterju. |
|
|
|
||
|
![]()
tukaj ne boš dobil odgovora od tehnika..in vsi vemo da greš na T-2 tko da tukaj ne išči teh informacij pejd na t-2 forum pa to sprašuj...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Tam nevejo kaj bom moral v času SRD plačevat telekomu(sem že vprašal na HD), ker se to njih ne tiče.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Drugo pa odjavo od siola mora opravit tvoj bodoči ponudnik v nobenem primeru odjave ne opravljaj sam ,ker se lahko zgodi da ostaneš brez parice. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Torej to pomeni, da bom potem nekaj časa brez telefona? Telefonsko številko bi rad namreč ohranil to ki jo imam sedaj... |
||
|
|
||
|
![]()
Telefonsko moraš prenest k drugemu operaterju,če ne boš ostal braz nje,ker ti nimaš več telefona pri telekomu ampak pri siolu in moraš ob prehodu k drugemu operaterju obvezno zahtevat prenos številke.Vse to mora storiti tvoj drugi operater.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri polno razvezanem dostopu (PRD) do Telekoma ne boste imeli nobenih obveznosti. Skupno razvezan dostop (SRD) pa bi prišel v poštev, če bi želeli telefonsko številko prenesti nazaj v stacionarno omrežje (PSTN). V tem primeru se plačuje telefonski priključek.
Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Torej grem lahko direktno na polno razvezan dostop, prenesem številko in to je to. Kaj pa če potem ugotovim, da imam preslabo linijo in bi eventuelno hotel nazaj? Je postopek enak?
|
|
|
|
||
|
![]()
Postopek nazaj je enak,mimogrede kolk si pa oddaljen od centrale.
|
|
|
|
||
|
![]()
Nevem čisto točno. Zato pa morjo meritve opravit ker sem precej blizu meje... Enim "sosedom" so nekaj dni nazaj priklopli in je kul...
|
|
|
![]() |
Značke |
dostop, drugemu, operaterjuskupno, prehod, razvezan, siol, trio |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Prenos, nadgradnja paketa iz PTSN na nov razvezan dostop | Darko | O storitvah | 11 | 24.10.2007 23:23 |
Polno razvezan dostop in selitev | josek | O storitvah | 0 | 22.08.2007 09:41 |
SiOL TV + Razvezan Dostop | Brudol | SiOL TV | 5 | 06.03.2007 18:14 |
Razvezan dostop | planer | O storitvah | 9 | 05.02.2007 19:20 |
Trio - naknadni prehod na razvezan dostop in prenos stevilke | janezpesec1 | O storitvah | 5 | 06.10.2006 09:41 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:52.