|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
V kolikor je možen prehod iz ADSL na VDSL tehnologijo me zanima kakšni so stroški prehoda, koliko to stane, in ali to kaj vpliva na uporabo paketa, ki ga uporabljam (npr. Trio osnovni).
|
|
|
|
||
|
![]()
Prehod je brezplačen, prosim za uporabniško ime v ZS-ju in preveril bom, če so VDSL hitrosti možne.
LP Jure |
|
|
|
||
|
![]()
Zakaj Telekom ne ponudi en mali in kakovosten xDSL modem s stirimi UTP izhodi (internet, IPTV, VOIP)?
Iskreno meni in tudi vsem mal bolj naprednim uporabnikom kateri imajo svoje bolj kakovostne ruterje bi to bila odlicna ponudba, saj taki napravi bi bilo najbolj pomembno vzdrzevat vredu povezavo s centalo in nic drugega. Ali pa naj ponudijo eno vredu zadevo kot jo ze ponujajo podjetjem, katera je res odlicna in ima veliko naprednih moznosti, FRITZ!Box 7390. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ker pa sta razvoj in distribucija dveh specializiranih naprav namesto ene same all in one seveda dražja, tudi podnudniki te opreme tega načeloma ne omogočajo in že osnovni "modem" omogoča večino funkcij, ki jih domači uporabnik od ruterja pričakuje. Boštjan Dobrovoljc |
||
|
|
||
|
![]()
Zakaj nam kot fizicnim uporabnikom tudi ne ponudite FRITZ!Box 7390?
|
|
|
|
|||
|
![]()
Gre za poslovno odliočitev podjetja. Kot je napisal kolega Boštjan:
Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Glede na moje izkušnje z modemom Gennet OxyGEN lahko rečem, da je izredno osnoven modem, ki se (vsaj pri meni) zaradi preobremenitve ponovno zažene že ko en uporabnik brska po spletu oz. pregleduje elektronsko pošto.
Zaradi teh težav tega sem tudi stopil v stik s tehnično podporo, a so mi žal zatrdili, da je WLAN le dodatna funkcija, katere delovanje ne rabi biti zanesljivo. Glede različic tega modema (v kolikor resnično obstajajo), pa pri stari različici teh težav ni bilo, zato torej sklepam, da je novejša različica ali tehnično ali pa programsko slabša. Je pa zanimivo, da mi je tehnik po prenehanju delovanja starega modema Gennet OxyGEN, najprej dal modem Sinope, ki pa je bil več kot očitno rabljen in v okvari, šele nato pa sem bil deležen novega modema Gennet OxyGEN. |
|
|
![]() |
Značke |
komunikacijski, prehod |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Komunikacijski prehod INNBOX V50 | MOBIKING | O storitvah | 20 | 30.09.2011 08:36 |
Kateri komunikacijski prehod? | sax | O storitvah | 9 | 22.12.2007 21:23 |
Prehod s Sinfonike in izbira novega paketa oz. kako so me lepo nategnili | mihapin | O storitvah | 7 | 24.09.2007 10:52 |
Brezplačen prehod z ISDN na PTSN | dal | O storitvah | 16 | 09.08.2007 19:30 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:29.