|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Jah, @caddy jaz o tem nič ne fantaziram, prenova je bila obljubljena s strani vodilnih in vem, da je v teku. Kdaj, kako in kakšna bo, bomo pa videli. Nič več kot to in nobenih fantaziranj in sanjarjenj.
|
|
|
|
||
|
![]()
Hmmm Curyman a si ti dons prplavau po juhi al si naiven do konca?
Kaj vse je Siol že obljubil in kolk časa so potem dejansko rabil, da so res neki spelal... spomn se lanske menjave vmesnika na slabše in miljon težav, oni testirajo - alfa verzijo vmesnika so nam ponudl... kakšne posodobitve le... mogoče za VIPovce, za rajo sigurn ne... ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Naivnost, juha in plavanje? Zaradi mene, a sem rajši naiven kot nezadovolj(e)n nergač. ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Kaj novega glede novih programov?
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ma nič ni novega. jaz že od sobote čakam na odgovor od 080 INFORMACIJE v zvezi z Viasat Nature. ***eš ti tako neresno firmo. in oni se še vedno imajo za najboljšega ponudnika pri nas.
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ja. Cinestar je pa res sanjski kanal. Mal poglej program
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
T-2 vsaj vklaplja nove kanale. za razliko od siola kateremu je od lani junija do danes uspelo vklopit vsega en nov tv kanal - tv celje.
kaj sploh počnejo tile siolovci celi dan v službi? a sploh kaj počnejo ali samo gledajo v luft? |
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:16.