|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Saj sem jih pobrisal pa imam še vedno nekatere kanale na dveh pozicijah!!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
U mater; če pa res drug mesec upalijo HD paket, pa urejanje kanalov po svoje
![]() Aja, samo to; a je za počasnost siol+ kriv slab software ali slab stb? Ali kombinacija obojega? Ker ko bodo uredili, da lahko sam urejaš kanale, bi nabavil še en stb za starše. Sedaj pa; če morda kdo ve, če pride kakšen izboljšan stb v kratkem, bi bilo to fajn vedeti, da ne bom sagema brezveze kupoval, ker nisem ravno najbolj zadovoljen trenutno. |
|
|
|
||
|
![]()
Hja...***eš tele HD kanale. Cena na t2 je 4 EUR na mesec za kanal. Pomeni, da bo tukaj ziher cca. 6 EUR.
Sicer sem plačal kar precej za HDTV, sam preveč dnarja za en kanal pa tudi ne mislim dat. |
|
|
|
||
|
![]()
Morda bo cena odvisna tudi od tega, kateri programski paket imaš.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tu se pa zelo motiš poplna programska poplna programska shema te sedaj pride na siolu če imaš trio 9€ na t-2 je samo osnovna shema 14€+8€ HBO tako da mislim da bo ceneje kot na t-2
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Krepki zgleda,da si ti fenomen in ti je ratalo!!!! Na plus vmesniku se podvajajo ne na navadnem!!
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Kaj pa kaj program CNBC ? Zadnjič sem malo šaltal pri stricu in je bil ravnokar Jay Leno...pol sm še malo šaltal in sm na MGM-ju gledal en dobr film...sem še malo šaltal in prišel na OBN kjer je bila ravnokar reprezentančna tekma Wales-Nemčija,bila je zelo dobra mimogrede...sem še malo šaltal in sm prišel do Sportkluba kjer je bil mislim da ravnokar posnetek Evrolige tekma Tau Ceramica-Barcelona..., skratka užival sem!
![]() Kaj pa SiOL ? |
|
|
|
||
|
![]()
Brisanje piškotkov ne pomaga. Programi so še vedno podvojeni.
|
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:30.