|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Pozdravljeni!
Torej hrvaski RTL je presel na digitalno oddajanje;do sedaj sem omenjeni program spremljal preko stresne antene;na shemi SIOL TV ga ni;in kot digitalnega programa oz.sprejema le-tega ne morem najti. Tv je Philips LCD 32 PFL 5624 H(verjetno vas ima vec ta sprejemnik-SIOL akcija);probam vse mozno a kanala ne najdem;ceprav omenjeni TV podpira vse protokole in standarde sprejema...kaj naredit? Verjetno je kdo imel ali ima enak problem? lp tdk |
|
|
|
||
|
![]()
Lahko da ga ni na frekvneci ki jo skeniraš, ali pa ga ni na oddajniku, s katerega sprejemaš hrvaški dvb-t.
Pri nas uporabljamo mpeg4, hrvati najbrž mpeg 2; morda je tu problem? |
|
|
|
||
|
![]()
Ne vem s katerega oddajnika sprejemaš hrvaške programe, tu imaš oddajnike
in ferkvence na katerih oddajajo(http://www.hrt.hr/index.php?id=173&tx_ttnews[cat]=102&tx_ttnews[tt_news]=65396&tx_ttnews[backPid]=185&cHash=8276b99fa3 ).Imaš strešno anteno, pol še verjetno imaš analogne ojačevalce to pa ne gre skupaj. |
|
|
|
||
|
![]()
verjetno ga bo sedaj težje ujeti...
to je tudi ena od "fint" s katerimi, preprečijo lovljenje signala v tujini... |
|
|
|
||
|
![]()
itak sedaj je veliko lažje pri DVB-T kodirat signal izven državnih meja..
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Hrvati imajo isto mpeg4. Če ti tv podpira dvb-t in si včasih gledal hrt programe bi moral isto videti sedaj. Naj povem, da od tega tedna spremljam 5 hr. programov, resda tisti 5 ni vreden zame počenega groša saj je nek kapital tv. Poizkusi poiskati programe prek frekvence ali samodejno naj preveri, mora ti dobiti.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Hvala vsem za odgovore;vendar mi zadeve se ni uspelo porihtati.
Dam iskanje programov;RTL HR ne najde nikakor,probal sem skandinavske drzave pa nic...ne najde nobenega digitalnega kanala....najbolj me moti to,da TV podpira vse standarde ali protokole digitalnega sprejema,ne najde pa nobenega.... lp tdk |
|
|
|
||
|
![]()
Kolker sem jaz zastopil ti sploh do sedaj nisi na tem tvju gledal digitalnih programov,ampak samo analogne med temi je bil tudi hrvaški rtl.ta program se da sigurno spremljat na tvojem tvju ampak,moraš v nastavitvah tvja iskat digitalne programe,nekje v nastavitvah mora bit možnost za iskanje DVB-t kanalov kot tudi DVB-c ampak za tebe je bistven DVB-T.Tako da prosi kakega kolega ki se bolj spozna na to naj ti nastavi kanale ali pojdi v kakšno trgovino z tvji i prosi trgovca naj ti razloži kako iščeš digitalne programe.
|
|
|
![]() |
Značke |
rtl |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:53.