|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo,
Imam občutek ,da modem(V50) počasi spušča dušo (občasni izpadi internetne povezave, večkrat na dan), kako je z zamenjavo le tega?? Telekom ali jaz??? LP Grega |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim da moraš v vsakem primeru prvo javit napako na support.
|
|
|
|
||
|
![]()
Evo mojo izkušnjo - glede na to da kljub paketu Mega HD nisem prišel do nekaj programov za odrasle so mi svetovali (Telekom e-pošta pomoč) menjavo modema Innbox V50u za Innbox V60u ac. Brez težav sem ga zamenjal v poslovalnici Telekom-a BTC City Ljubljana a mi omenjeni programi še danes ne delujejo, prišel pa sem do novega modema.
|
|
|
|
||
|
![]()
za 90eur pričakuješ super mega storitev, profesionalnost?
Bolje, da odpoveš naročnino in nimaš interneta... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sicer lahko modem menjate sami v Telekomovem centru brez stroškov ali potrebe po prijavi napake. Morda se lahko zakomplicira le, če bi modem menjala oseba, ki ni lastnik priključka. V tem primeru, naj vam lastnik napiše pooblastilo. Lp Črt |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp Črt |
||
|
|
||
|
![]()
Sem vam poslal na zasebno podatke, sicer pa sem z vami (Tehnična pomoč 080) v isti zadevi komuniciral 28.06.2019 in 30.06.2019 a neuspešno z detaljno obrazložitvijo napake in slikovnim prikazom. Zamenjava modema je bila predlagana z vaše strani po slikovnem prikazu napake.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Glej bilo ker ruter kupiš.. Dobiš zraven navodila ki zelo enostavno namestiš lasten ruter.. Tudi sam nisem bil nek poznavalec ko sem si nabavil prvi ruter in sem brez težav namestil vse in deluje še danes itn.. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Se skušam zjutraj prijaviti v WiFi in ne prime geslo. Prej ne znate naznaniti spremembe??!!
|
|
|
![]() |
Značke |
katastrofa, modema, posodobitev |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
linksys router po menjavi modema ne dela | luros | Tehnična pomoč | 7 | 02.09.2014 22:13 |
Avtomatski prst za resetiranje modema | aeon | Spemerski kotiček | 0 | 05.11.2009 22:03 |
Razlike v načinu reseta modema? | Altair | Tehnična pomoč | 8 | 23.09.2009 19:10 |
Zamenjava modema | dualband | Tehnična pomoč | 1 | 11.12.2006 15:51 |
Katastrofa In Obljube | GOLYAT | O storitvah | 15 | 06.09.2006 17:19 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 07:04.