|
Kultura in literarni kotiček prireditve, dosežki, novosti, knjige, pesmi, literatura ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
V svojem pasjem jeziku mu je povedala, kako ga je pogrešala in kako so jo psi nategnili na vsakem vogalu...žalostno je zavila s svojim glaskom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Stisnil jo je k sebi, in z velikimi koraki zapustil mesto pregrehe.Na poti domov sta se ustavila še na bureku.Mika je "slistila" dva mesna, on ni jedel, ampak jo je samo veselo gledal.
Čez pol ure sta že skupaj spala v njuni topli postelji. |
|
|
|
||
|
![]()
Deklina se je takoj lotila svojega dela, on pa jo je samo poželjivo opazoval. A ob gledanju njenih oblin ni niti opazil, da mu je na skrivaj podtaknila mikrofon v stanovanje.
Ko je končala s "čiščenjem" se je zadovoljna odpravila. Prišla je do dimnikarskega kombija, kjer jo je čakal sodelavec s slušalkami v rokah. "Je posumil?" |
|
|
|
||
|
![]()
(ARJUNA?PA TI NISI RESEN)
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
"Čuj, dekle, pa si ti vstavila baterije v oddajnik mikrofona, preden si ga skrila?" je s hudo sumnjo v glasu vprašal možakar. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Odprl sem vrata in skočila mi je v objem, ter me poljubila. "Vam je kdo sledil?" "Ne. ne skrbi nihče ne bo vedel, ...." |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
off topic: ajjj kje so cajti stare forumske kriminalke:D .. ene 4 leta nazaj se je na forumu pisala prava kriminalka... vsak je napisal en odstavek ali skoraj celo stran. Pol se je pa zadeva zakomplicirala čez vse meje in noben ni več vedel kje je rep in kje glava:D
|
|
|
Značke |
pisatelji, pozor |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 04:34.