|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Dajmo SIOL dodajte kakšen nov kanal.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pa zakaj zaboga je nekaj kanalov podvojenih?????? Kdaj mislite to ukiniti???? Ja pa celo HD paket obljubjajo maja meseca in nastavitev programov po lastnih željah!!!!! UAU!!!! preberite si napovednik!!!
|
|
|
|
||
|
![]()
Glede podvojenih kanalov moraš pobrisat piškotke na sagemu potem jih ni več.
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
OO! Dobre novice, ce preberete Napovednik! HD paket pride maja! Pa sprememba vrstnega reda kanalov bo kmalu! Drzim pesti. No ko je clovek najbol v dvomih, koncno nekaj vzpodbudnega! Upam seveda da bo hd tudi na vdsl2, saj je stabilna vdsl2 linija ze dovolj za hd.(1 x tv) z veseljem cakamo!
|
|
|
|
||
|
![]()
Hum v napovedniku pise: narocite se na hd in uzivajte. torej doplacilo? Glede brisanja piskotkov pa nekako dvomim da se programi vec nepodvajajo, ker od 20 pa do 23 so doku in od 50 naprej isti z nekaj dodatki. mislim da tole ne pobrise, ker je celo v programski shemi siol-a tako narejeno. razen ce ni na enemu od teh dveh delov namenjeno potem zamenjava za HD. ugibam....
|
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem zbrisal piškotke na obeh sagemih in programi se mi več ne podvajajo poskusi pa boš videl kako je.
Seveda ti zbriše vse tako da se moraš ponovno prijavit z uporabniškim imenom in geslom. |
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 22:27.