|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poleg želje po večkrat omenjenih programih pozivam Telekom Slovenije, da uredi ogled nazaj na programih:
- Cinestar - Cinestar A&T - AMC HD - CBS Drama Hvala, lp Viasat Explore & Nature P.S. Pa seveda javite kdaj bo ustreženo! |
|
|
|
||
|
![]()
V programsko shemo bi lahko dodali še HD verzije italjanske nacionalne tv
![]() RAI 1 HD RAI 2 HD RAI 3 HD http://www.telecompaper.com/news/ita...-sept--1162431 |
|
|
|
|||
|
![]() ![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
hvala za predlog. Ga bomo posredovali naprej. LP, Petra |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Klasika majo copy paste odgovor pirpavljen na vse predloge.
Evo še moj predloh H2 in SciFi. Tisti ponudnik, ki bo prvi ponudil ta dva programa bo dobil takoj podpisano naročnino iz moje strani na optiki. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ja H2 prosiiiiiim
|
|
|
|
||
|
![]()
telemach ima vsaj zdi se mi oba,poleg tega še vse viasatove kanale,c&i,ter cinestar fantasy,poleg tega še cinestar premiere 1 in 2 ter oba v hd ju v vseh shemah,če bi imel možnost bi jaz takoj šel k njim ampak žal nimam,upam da bodo v kratkem potegnili optiko pri nas,ker potem grem takoj k njim brez razmišlanja.pa še cenejši so.
|
|
|
![]() |
Značke |
balkanskih, bundesliga, eurosport, ftv, hbo, katere, klub, nimamo, novatv, nove, novi, pogrešate, prime, progamov, programa, programe, programi, programska, rtl, shema, siol, sport, sportklub, več, zahteva, zakaj |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 17:17.