|
||
|
![]()
...mene pa zanima če si kateri osebek tle gor lasti N95?.....
|
|
|
|
||
|
![]()
imam eno vprašanje! Prosim če mi lahko kdo pove kako naložim igre iz neta. ko jo najdem je možnost da zlovdam JAD ali JAR file. katerega in s katero aplikacijo ga potem odprem. lepo se zahvaljujem za odgovor! aja mam Nokio N70
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Poskusi si vzet dol na Nokii Pc Suite http://www.nokia.si/podpora/PC-suite/
|
|
|
|
||
|
![]()
Imam nokia 6151.Problem je sledeč:
Imam veliko aplikacij (npr. file managerje,mp3 playerje...) in vse zahtevajo dostop do podatkov,vendar moraš vsako branje ali pisanje potrditi (npr hočem z lyricshow playerom predvajat musko morn zavsak potrdit to in zavsak morn nardit playlist ker se ta ne shrane (mogu bi se v C:/other/lyric/playlist/ vendar se ne) Poskušal sem že z nastavitvami za aplikacije (pravica aplikacije) vendar ta možnost vedno dovoli za katerokoli aplikacijo ni možno potrditi Tiste naložene ko imajo certifikat imajo to omogočeno. Kako nastaviti to ali obstaja kašen način ker jaz sn ži vse probu..... ...Nekako bi morale te aplikacije met tist certifikat. |
|
|
|
||
|
![]()
Danes sem dobil po pošti telefon NOKIA 6151, ki sem ga na spletni trgovini www.ona.si včeraj naročil . Ko sem vstavil sim kartico in baterijo ter ga vklopil se nič ni prikazalo na zaslonu. Samo osvetlil se je. Občasno se prikaže ozadje z meniji, toda za zelo kratek čas. Ve mogoče kdo kaj je narobe? Kaj mi svetujete?
|
|
|
|
||
|
![]()
Najprvo dobro napolni baterijo, če je nova potrebuje 16 ur polnjenja!
|
|
|
|
||
|
![]()
Telefon sem mel vklopljenega nekaj časa po vstavitvi sim kartice in baterije, ker sem hotel videt če se bo popravilo. Občasno sem se lahko premikal po meniju, toda ne dolgo. Sem ob 19:20 dal polnit baterijo. Upam, da bo jutri ob 11:20 dobro deloval telefon.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ma mogoce kateri nokio E65 al N73...
Odlocam se o nakupu a nevem kaj izbrat... obe sta mi lepi.. Slisal sem da n73 malo steka...ko hodis po menijih,... rad bi se slisal mnenje od koga...ce ma kaksne izkusnje lp |
|
|
|
||
|
![]()
jst bi se odločil za e65 predsem zaradi wlana, drugač ne vidim bistvenih razlik
|
|
|
|
||
|
![]()
Dober dan vsem
Sem v četrtek končno dobil nokio 6151 s servisa in sem zelo zadovoljen z njo. Ni bil problem v temu, da nisem polnil baterijo 16 ur, saj ko sem mel telefon nekaj časa vklopljen, da bi videl če se bo kaj spremenilo, sem ga izklopil in dal polnit 16 ur. Zaslon je bil pokvarjen. Zanimalo bi me, kako dolgo vam zdrži baterija nokie 6151. Sem jo napolnil v petek zjutraj ob devetih in je danes energija prišla na polovico. |
|
|
Značke |
5000napaka, e700, e90, hdmi, msn, nokia, nokiaproblem, software |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
Nokia E61 kot VoIP telefon na Sinope 568+ | VivinC | Tehnična pomoč | 0 | 23.03.2007 23:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:03.