|
||
|
![]()
sicer mam jas naložen Microsoft Windows XP SP3 pa Windows Live Messenger 8.1 pa mi deluje brezhibno
|
|
|
|
||
|
![]()
WODO a daš msn? če daš mi pošli na priivat!
|
|
|
|
|||
|
![]() ![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Živjo!
Imam en problem. Vedno kadar poizkušam začeti video klic, mi MSN javi tole: To make a Video Call, you need to use a webcam. Plug in your webcam now, kljub temu, da imam kamero priklopljeno in dela normalno. MSN je najnovejši, se pravi 2009. Uporabljam kamero Canyon cn-wcam21. Naložena imam tudi MSN Discovery in MSN Plus! Pri prejšnjji verziji MSN-ja je to delalo. Ali kdo ve, kje bi bila težava. Hvala za odgovor. Lp, Rok |
|
|
|
||
|
![]()
Zdravo
Tudi sam imam težavico.Če je že bila napisana enaka,se opravičujem.Imam namreč novo Windows Live Mesenger (2009).Rad bi ga odstarnil in dal nazaj prejšnjega(8,5) Vsi linki ,ki sem jih imel za prjšnjo verzijo,sedaj ponujajao samo novo verzijo(seveda želim v slovenščini) |
|
|
|
||
|
![]()
si mogoče preveril na tucows.com ali pa na download.com?
|
|
|
|
||
|
![]()
Bom preveril še na teh straneh.tnx
Dobil sem tegale http://www.microsoft.com/downloads/t...displayLang=sl Bolje kot ta tanov. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
A mi lahko kdo pomaga: Kako v celoti odstraniti WINDOWS live? jaz sem odtranila vse datoteke, ki so se videle. Hotela sem inštalirati šarejšo verzijo, ker se mi sedanja verzija sama od sebe prekine in nanovo zažene - občasno, vendar mi je napisalo, da imam še vedno Windows live in je nisem mogla in štalirati. Imam pa Visto.
Prosim za pomoč. |
|
|
Značke |
faq, messenger, msn, prijava, vse |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
MS Messenger error: 81000306 | pppp | Tehnična pomoč | 4 | 29.01.2007 09:08 |
Kam je šla Velika Britanija? | Mihey | Tehnična pomoč | 7 | 02.12.2006 12:58 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:02.