|
|||
|
![]() Citat:
Tako ni cudno, da krscanstvo caka se mnogo porocesov decentralizacije, ki se je pri mnogih drugih skupinah ze zgodil. Tako mora denimo spoznati, da njena vera ni edina zvelicavna, spoznati mora tudi, da obstajajo civilizacije na drugih planetih, ki so dalec naprednejse od nase in nenazadnje da je Ucitelj, ki si ga prisvajajo in mu pripisujejo absolutno vrhovno mesto v vesolju le ena od pomembnih figur na nasem planetu nikakor pa ne v vsem vesolju. Komaj potem bodo lahko kristjani brez predsodkov razpravljali o moznosti., da je tudi na tem planetu lahko kdo napredejsi od Kristusa. V okviru krscanske doktrine pa so seveda vse moje trditve nemogoce in nesprejemljive, o tem ni nobenega dvoma. Po ezotericnih informacijah je kot ze receno Sai Baba razvetljena dusa, ki se je razvila v drugih sistemih, pred to inkarnacijo pa je znana se ena njena prejsnja inkarnacija, Sai Baba sam je menda napovedal cas svoje smrti in tudi svojo naslednjo inkarnacijo. Polno razvetljeni ljudje lahko naceloma ostanejo poljubno dolgo v istem telesu in se jim ni potrebno starati, kljub temu se velikokrat namenoma starajo kot drugi ljudje. |
||
|
|
||
|
![]()
Ja, Galeb, to si lepo + prtavilno napisal . Vendar si spregledal pomembno točko, namreč, da Lorenčak in jaz in še nekateri pač dobro vemo za naseljenost + prebivalce ostalih planetov v našem osončju + ostalih Vesoljih ( in še veliko več ) .
Torej, iz tega lahko sklepaš+vidiš, da pri nas pač ne gre za klasično krščanstvo ... ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
To, da nisem še pripravljen na tako ezoterične informacije sem že slišal, a kljub temu. Mogoče sem pa bolj, kot zgleda. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Za začetek poglej na to stran, za naprej boš pa že vedel kako. Če misliš resno, ti svetujem, da začneš z evangeliji. http://www.slo.j-lorber.com/ |
||
|
|
||
|
![]()
Je, je, Brother , a way 2 go ! Nekateri so ( smo ) pač "IN"
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Vidim, da nisi našel bistva v moje postu in me tudi ti, kakor večina drugih ne prepoznate. Enačite me s RKC, krščanstvom, fanatizmom, ki pa nima veliko ali skoraj nič skupnega z menoj. V Vatikanu in drugih religijah ni Boga, zato tudi mene ni tam, tam Boga iščejo samo slepci. Če hočeš Boga spoznati,Ga moraš iskati tam kjer je. Mislim, da malo preveč nasedaš ezoteriki, ko boš, če boš kdaj lahko sam spoznal ezoteriko in boš tudi vedel kaj v resnici je, boš drugače govoril. Čas svoje smrti so napovedali vsi veliki in pravi preroki, ne vidim razloga zakaj je ne bi tudi Sai Baba, če je razsvetljen in ima zato nujno preroški dar. Ravno razsvetljeni ljudje nočejo biti niti trenutka dlje v telesu, kot pa jim je naloženo. Tole o staranju in poljubno dolgem življenju razsvetljenih, pa že gre malo na otročje in mislim, da ne veš, kje so temelji te tvoje trditve. Upam, da boš nekoč prišel do pravega spoznanja in ko boš spoznal bistvo svojega poslanstvo, boš tudi drugače videl te stvari. |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Saj veš, da nikogar ne prepričujem in da nočem ničesar dokazovati, jaz samo povem kar pač mislim. Kaj je pa skoraj neskončno, ti pa tudi ne mislim razlagati, ker če ne razumeš ti tudi jaz ne morem pomagati. |
||
|
Značke |
kot, vera, znanost |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Znanost kot vera | anarchy | Religija in filozofija | 185 | 13.01.2007 20:42 |
Verjeti ali (z)Vedeti | galeb | Religija in filozofija | 218 | 25.12.2006 19:50 |
Fundamentalizem ogroža znanost | Lintvern | Znanost in okolje | 18 | 22.12.2006 12:54 |
nova vera? | pk | Religija in filozofija | 24 | 28.06.2006 20:42 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:45.