|
||
|
![]()
Imam trio paket z dvema Siol TV priključkoma. Že kar nekaj časa poizkušam preko Ruckus povezave (sprejemnik 2501 in oddajnik 2900) povezati brezžično signal TV, ki je cca. 15 m oddaljen, preko 1 stene in nadstropje višje v hiši. Povežem tako: Ruckus 2900 povežem na Sagem 3344 na ETH 2 (na levi strani ali pa zadaj) s kablom omrežnim, ki sem ga dobil v Ruckus kompletu. Ruckus 2501 povežem na omrežnik priključek Sagem 81 Set top box, potem pa Sagem 81 povežem s Scart kablom (TV priključek) na Scart razdelilec Vivanco, ker na TV-ju nimam prostora. Antena na obeh Ruckusih deluje (se vrti i obratni smeri urinega kazalca), signal za brezžično povezavo na Ruckusu 2900 deluje, na Ruckusu 2501 (sprejemnik) pa ne. Probal sem že z nastavitvami kot je navedeno na Telos d.o.o. straneh (uvoznik) Ruckusa v SLO pa signala vseeno ne dobim. Zadeva je bila kupljena preko interneta v Veliki Britaniji.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ce nic drugega poskusi vprasati na mobisux forumu, tam sodeluje uporabnik Vigorman ki dela na Telosu, morda ti bo pripravljen pomagati.
|
|
|
|
||
|
![]()
A če prklopš, da se napravi vidta pa deluje?
|
|
|
|
||
|
![]()
No to še nisem probal, se mi pa na TV-ju izpiše napaka: Storitev Siol TV trenutno ni na voljo, ponovno izklopite komunikator oziroma preverite omrežno povezavo. Preverjeno - storitev Siol mi deluje na obeh portih za TV ETH 2, preverim omrežje in izklopim komunikator pa nič.
|
|
|
|
||
|
![]()
Problem sem rešil, spremenil sem nastavitve SSID tako, da se napravi vidita in zadeva dela brez problemov.
|
|
|
![]() |
Značke |
povezavo, ruckus, težave, wireless |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
težave z internet povezavo | modelko | Tehnična pomoč | 17 | 03.03.2007 09:27 |
Težave s SiolTV | simon123 | SiOL TV | 13 | 10.09.2006 11:02 |
Bluetooth v Windows XP SP2 | JohnnyEnglish | Mobilna telefonija | 0 | 07.02.2005 21:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 16:41.