|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
A se še komu zadnje čase dogaja, da mu Multicast počasi preklaplja med določenimi kanali...najprej pokaže kar malo zelenih "overlay" črt, na SLO1 zelo dolgo ni slike, potem se sicer pokaže, avtomatsko pa se zažene še TTX...
|
|
|
|
||
|
![]()
Odinštaliraj, pobriši vse direktorije in v registru (mislim da celo obstaja nekaj, da se Multicast povsem spuca), potem pa na frišno inštaliraj.
To bi jaz prvo probal, če nič drugega ne pomaga. Samo playlisto si prej shrani nekam na disk, da ne boš še enkrat urejal programov. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja to sem že vse sprobal, pa še vedno isto.
Zanimivio, da je prazaprav edini problem SLO1. Če prestavim na ta kanal, mi potem ob preklopu na naslednjega kaže tiste overlay črte nekaj časa dokler se program povsem ne "postavi". |
|
|
|
||
|
![]()
Še enkrat sprašujem če mogoče kdo ve ali se je razvoj programa ustavil? Ali je kakšna druga težava, da že dolgo ni nobene nove verzije.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Razvoj programa se menda nadaljuje, že dolgo ni nobene verzije, ker se avtor najbrž ubada z directshow verzijo, ki upajmo, da bo kmalu za pokušino vsaj beta verzija...
S to novo funkcionalnostjo bi bil multicast popoln program za gledanje iptv na računalniku ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
glede na to, da je to njegova dobra volja in od tega nima praktično nič, ne vem zakaj bi bil dolžen komu kaj poročat? ste mu nakazali kakšen euro za njegov trud? ne? potem pa čakajte v tišini poleg vseh ostalih v upanju, da se mu še sploh da ukvarjat s tem projektom.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
saj ni letelo nate, mišljeno je bilo nasplošno. moti me, ker večina ljudi jemlje takšne programe kot same po sebi umevne. in pol bog ne daj, da se razvijalec zastonjske programske opreme ne odziva na krike ljudi.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, ali je možno pri uporabi "Time Shift" funkcije, posnetek, ki nastane previjati naprej in nazaj. Za naprej vem, da se da povečati hitrost, previjanja nazaj, pa ne najdem. Bi pa pri kakem športu prišlo prav, da si narediš svoj počasni posnetek.
|
|
|
|
||
|
![]()
žal ne, ker se datoteka v katero se shranjuje stream sproti briše do trenutka, katerega v danem trenutku predvajaš.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ali še komu na NGC ne dela EPG? Je kašna opcija za to poštimat ?
|
|
|
![]() |
Značke |
gledanje, multicasttv, program, računalniku, sioltv, še |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL TV na računalniku za telebane | fogy | SiOL TV | 3289 | 20.07.2019 12:09 |
programi za gledanje SiolTV | dekoman | SiOL TV | 4 | 12.01.2009 16:18 |
SiOLTV na računalniku | N0Name | SiOL TV | 1 | 06.11.2007 08:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 14:57.