|
Slovenija aktualni politični dogodki v Sloveniji ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
In jaz sem na volitvah glasovala za Pahorjevo stranko ... žal mi je, zelo mi je žal ...
![]() Zdaj samo še čakam, da bo Janšo imenoval za svojega osebnega odposlanca za notranje zadeve. |
|
|
|
||
|
![]()
Kravje kupčije.
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
saj ... pri nas ze dolgo nimas za koga pametnega glasovat.
ali kot pravijo bolj južno - "sjaše kurta da uzjaše murta" Saj sem zmeraj vedel da pahor nima jajc, samo me pa malo preseneča da jih tak fejst nima. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Revanšizem se vrne v taki ali drugačni obliki.
Rupel je profesor v zunanji politiki za marsikoga tudi v Evropi. Ko je Bučar v parlamentu igral na podobne karte, ste mu pa ploskali. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kaj je nekdo delal leta nazaj me ne zanima niti najmanj. Hoces povedati da so stvari opravicljive zato ker so ze prej tako delali ali kaj.
Mene ne zanima kaj je Bucar delal, mene zanima kar se dogaja sedaj in kaj bo jutri. Rupel je pa profesor edino kar se tiče obračanja kam veter piha. Tudi če ima strokovno podlago, nima nobene integritete ne kot politik in ne kot strokovnjak. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Mogoče je res profesor, kaj vem ![]() ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Imamo jih še cel kup, recimo lahko začneš z Kučanom.
|
|
|
|
||
|
![]()
Bruham, še sreča, da vas nisem volila. V kolikor ste Rupla imenovali za letečega diplomata, ne pozabite na Marjetico in njene metle. In če boste prisedli še vi, nihče ne bo opazil, da vas ni.
|
|
|
|
||
|
![]()
Po komentarjih vse počez bi bilo najbolje ko bi volili .. lepog dasu..., pa bi bilo i nama pravo.
|
|
|
Značke |
imenoval, odposlanca, pahor, posebnega, rupla, zadeve, zunanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:33.