|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zdravo!
NEkaj casa ze imam zelo slabo sliko preko HDMI. (zelo svetla slika kot da je brightness na 100%) Sem probal drugi kabel, pa druge HDMI porte na TV, resetiral modem, komunikator veckrat vendar brez sprememb.Sem sprobal tudi DVD video preko HDMI, da preverim ali so mogoce HDMI porti na TV.u hin, pa se je izkazalo da HDMI na TVu delajo fenomenalno. Edino kaj ostane je HDMI port na SAGEMu. Preko SCARTA pa je slika boljsa kot preko HDMI... kako je to mogoče?? Ali je mozno, da je SAGEM HDMI port pokvarjen? Sem klical na 080 1000 pa ona muzika spila 20 min in se noben ne oglasi ... sramota kaki support! Pa se to da omenim sem na optiki 20/20, LCD TV Samsung 37". Prosim nekogar za pomoč. Sergej ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sej lahko uporabljaš kar scart naprej, ker ni nobene razlike med hdmi in scart pri tem skrpucalu od slike, ki jo siol pošilja in kompresira, tako da je hdmi neuporaben, delujoč ali nedelujoč.
![]() Žalostno, vendar resnično in to v dobi optike in hd ! ![]() ![]() Tako pač je, sprijaznimo se že enkrat ! ![]() ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
Pravijo da je preko komponentega še slabše kot preko scarta.
Hdmi je boljši zgolj v tem, da je lažje brat novice etc. |
|
|
|
||
|
![]()
Govora je o scart in hdmi in ne o komponentnem, ki je samoumevno da je slabši od omenjenih. Med scart in hdmi pa ni NOBENE razlike, včasih siol skpucalo celo lepše zgleda preko scart !
Toliko, brezveze zgubljat besed, ker vsi vemo kako stojijo zadeve, odgovorni pa se namakajo po evropi. ![]() ![]() žalostno .... ![]() lp |
|
|
|
||
|
![]()
kaj hocete povedat, da je pri vas isto?
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Upam da veš, da komponentni fura z lahkoto tudi hd... |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lahko zahtevaš zamenjavo sagema, vendar pri sami sliki neboš nič na boljšem, če ti sedaj dela scart bp. lp EDIT Da še tebi odgovorim Frenky, ko se glih delaš pametnega. Komponentni je ok, če je dovolj streama, kar pa trenutno NI in ja normalno da lahko šibaš tudi hd. Bi te pa prosu, da mi daš kako sliko tega tvojega "komponentnega izhoda", da vidim kaj sploh misliš pod to besedo ! Jast razumem da je to "komponentni priključki (3x YPbPr)", torej pri tem streamu daleč neuporabna zadeva! |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Možno, da je odvisno tudi od TVja ali pa česa drugega. |
||
|
|
||
|
![]()
Verjemi mi da NI boljša, ampak popolnoma identična, na nekaterih programih celo SLABŠA!
![]() Tako pač je, čakamo na nekompresiran signal preko optike na sagemu, do takrat je zadeva porazna ! ![]() ![]() Mislim, da trobimo eno in isto že preveč časa .... ![]() ![]() lp |
|
|
![]() |
Značke |
hdmi, preko, slaba, slika, zelo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Slaba slika? | danijel2 | SiOL TV | 58 | 22.07.2009 07:32 |
Komunikator Sagem in HDMI | apiko1 | SiOL TV | 8 | 28.05.2008 18:48 |
Slika preko komunikatorja ok preko pc kocke ali obratno?!?!? | navihanc | SiOL TV | 1 | 26.10.2007 09:51 |
Zelo slaba telefonska komunikacija | Joze63 | Tehnična pomoč | 2 | 21.06.2007 14:15 |
povezava Sagem SBT z TV preko HDMI | popek | SiOL TV | 6 | 25.03.2007 22:07 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:27.