|
||
|
![]()
Živjo!
Danes od 4-ih zjutraj ne dela net,prijavil napako okoli 7-ih zjutraj, še vedno pa ne vem kaj se dogaja s tem. Internet nujno rabim ker delam tudi od doma... Ne dela tudi telefon in TV... Lahko tole lepo prosim nekdo preveri kaj je narobe? LP, Grega |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim sporočite mi kontaktne podatke na zasebno sporočilo.
Lep pozdrav, Uroš |
|
|
|
||
|
![]()
Je urejeno-...
Včeraj okoli 22h je začelo delat. Problem ni bil siol ampak Tritel. Rabili so pa od 4-ih zjutraj pa do 22h zvečer... Jao tud na ADSL nikoli ni bilo takega izpada... |
|
|
|
||
|
![]()
OK pa to ni res...
Spet ne dela net... Tokrat je mrtvo od 1:00 zjutraj... Kaj se spet dogaja? |
|
|
|
||
|
![]()
Meni je res žal da morim ampak spet nekaj ni OK
![]() Sedaj imam uploada 14-15 Mb/s download pa je normalen, 20 Mb/s... NDT pravi: Koda:
** Starting test 1 of 1 ** Connected to: ndt.arnes.si -- Using IPv4 address Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done checking for firewalls . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client-to-server [C2S]) . . . . . 15.58Mb/s running 10s inbound test (server-to-client [S2C]) . . . . . . 19.94Mb/s The slowest link in the end-to-end path is a 45 Mbps T3/DS3 subnet Information: Other network traffic is congesting the link [S2C]: Packet queuing detected Koda:
The theoretical network limit is 27.68 Mbps The NDT server has a 16384.0 KByte buffer which limits the throughput to 8232.57 Mbps Your PC/Workstation has a 202.0 KByte buffer which limits the throughput to 50.87 Mbps The network based flow control limits the throughput to 42.95 Mbps Client Data reports link is 'T3', Client Acks report link is 'System Fault' Server Data reports link is 'System Fault', Server Acks report link is 'System Fault' Naročen je Trio 20/20... Se da kaj naredit? LP, G |
|
|
|
||
|
![]()
Ali se ta težava še vedno pojavlja?
lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Ne, sem urejal z vami in mi je tehnik rekel da ne more narest ničesar in da je pri vas vse OK itd...
Napako sem rešil z Tritelovim tehnikom, ki za spremembo ve kaj dela in sva imela vse zadeve rešene v pol ure. Tudi firmware so mi poupdejtali na modemu tako da tudi prekinja ne več, tudi to sem reševal z vami, pa ste mi rekli da je napaka na moji strani (router oz. kabel), šele po 2 dneh tečnarjenja pa ste končno pogruntali da gre za napako na modemu... Žalostno da traja toliko časa, razumem da nimate dostopa na OŠO omrežjih do modemov samo vseeno, katastrofalna podpora... Da sploh ne omenjam "Ali ste resetirali modem" in pa "Da nimate mogoče kakšnih problemov z routerjem" pa "Dajmo probat direktno na modem priklopit PC" in podobnih for... Ne bi klical če tega že sam ne bi 10X preveril... Imel sem ADSL pa že ene 7 let sem pri vas naročnik pa take podpore res še nisem doživel.. Mogoče niti ne bi tok težil, samo ko rabiš net zaradi službe (IT) ga pač rabiš... Toliko ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, da ste že sami dobro povzeli te težave. Ker imamo zelo omejene možnosti vpogleda v nastavitve naročnikovih parametrov na omrežju TRITEL, lahko pride do teh težav. Ker smo imeli za vaš priključek odprt nalog na TRITELu me je zanimalo, ali vam je uspelo to rešiti skupaj z njimi. Veseli me, da sedaj deluje tako kot mora.
lp Mitja |
|
|
|
||||
|
![]()
Zaenkrat dela
![]() Samo še tole me moti: Citat:
Citat:
To lahko kaj vi uredite ali je to v domeni Tritela ponovno? LP,G |
|||
|
|
||
|
![]()
Kolikšen pa je ping do strani v našem omrežju? Recimo do siol.net?
lp Mitja |
|
|
![]() |
Značke |
dela, napake, net, prijava |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nove servisne strani, spletna pošta - ne dela prijava | pagatz | O storitvah | 41 | 30.07.2011 08:33 |
Internet ne dela | lp1 | Računalništvo in internet | 22 | 26.03.2008 18:32 |
Klici tehnikov v zvezi z odpravljanjem napake | bejli | O storitvah | 11 | 06.12.2007 23:24 |
Kaj je tole naredil Podobnik? | Mad Gandhi | Slovenija | 115 | 30.03.2007 12:15 |
Level One Switch ne dela | potapljac | SiOL TV | 2 | 09.10.2006 10:28 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:17.