|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zaradi zastarele programske opreme.
Stran zahteva proXsign PDF verzijo 1.2.23 Na linku ki ga ponudi je pa na voljo samo 1.2.24 Prosim da to uredite Ta informacija je bila poslana tudi na info@telekom.si |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Nikakor ne morem podaljšat digitalnega potrdila. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
LP, Pavel |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Sporočimo, ko prejmemo povratno informacijo.
Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni,
prosim, da preverite spodnje možnosti in me obvestite o rezultatih. Če uporabljate brskalnik Chrome, preverite, da imate naloženo komponento verzije 1.2.25 in, da ta v brkalniku Chrome ni blokirana. Če je blokirana se v naslovni vrstici pokaže ikona v obliki sestavljanke z rdečim X znakom. Če uporabljate IE 11, poizkusite stran dodati v zrdužljivostni pogled. To naredite tako: 1. Pojdite tja, kjer bi želeli podpisati dokument 2. Pritisnite levi alt (levo od preslednice) 3. Izberite meni Orodja. 4. Izberite Nastavitve Združljivostnega pogleda. 5. Dodajte domeno, ki vam jo predlaga (primer: telekom.si). 6. Zaprite vsa okna internet explorerja. 7. Poskusite podpisati ponovno Lep pozdrav Sašo |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
•Prepričajte se, da je spletni naslov https://storitve-ca.gov.si pravilen. •Poiščite stran, na kateri je vaš mehanizem za iskanje. V Chromu : Ni bilo mogoče vzpostaviti varne povezave s strežnikom. Morda gre za težavo strežnika ali pa ta zahteva potrdilo za preverjanje pristnosti odjemalca, ki ga nimate. Koda napake: ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR Kakšna rešitev za firefox? |
||
|
|
||
|
![]()
Mi lahko na ZS sporočite še izdajatelja vašega digitalnega certifikata (nameščeno morate imeti namreč tudi veljavno krovno potrdilo izdajatelja vašega certifikata)?
Sicer lahko delovanje komponente preverite na strani: http://proxsign.setcce.si/proXSignCu...ges/index.html kjer je med drugim zapisano tudi: "Obvestilo: Komponenta proXSign ne deluje v brskalniku Firefox od verzije 33 naprej." Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
SETCCE proXSign® PDF Nameščeno imate verzijo: 1.2.25. Verzija komponente SETCCE proXSign® XML Nameščeno imate verzijo: 1.2.24.0. Digitalno potrdilo imam od POSTArCA. Poteče mi konec aprila. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
nameščeno morate imeti tudi korensko digitalno potrdilo za POŠTARCA. Ste to že preverili ? Lep pozdrav, Borut |
||
|
![]() |
Značke |
dela, podpis.telekom.si, proxsign |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nadradnja SIOLTV: Preklop 16:9 ne dela več | pagatz | SiOL TV | 20 | 19.04.2010 10:03 |
USB MIŠKA PS/2 vmesnik - nič ne dela!?! | dsumnik | Računalništvo in internet | 4 | 19.05.2009 23:12 |
Internet ne dela | Ljubi | Tehnična pomoč | 12 | 06.01.2009 13:31 |
Zatikanje slike v VLC, FripTV dela | CypherBit | SiOL TV | 2 | 29.11.2008 07:58 |
Sinope 568+ in Siemens A160 - dela ali ne dela ? | Blond | O storitvah | 7 | 06.07.2007 08:31 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 06:13.