|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Toliko enih napak, da glava boli ... ena največjih je ta, da ni podpore za Chromecast, ter deluje samo v telekom omrežju in še to v multicast ... Imam EON TV in podpira vse, deluje v vseh omrežjih in ima za 2 sekundi hitrejši stream. Uglavnem Neo tv oziroma Tvin dosti slabši od Eon tv. Boljše dat 30€ v NEO valuto, bo večja korist.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Črt |
||
|
|
||
|
![]()
jaz bi mogoče vzel box, če bi vedel,da bi delal ta daljinec
https://www.ebay.de/itm/Kabellos-Air...53.m2749.l2649 na android škatli Xiaomi mi box ima daljinec podoben Telekomovem -brez številk..gor se lepo inštalira Telemachov EON in deluje ta daljinec iz ebaya ![]() (na hrbtni strani ima pa črke) ![]() in se lepo prestavlja s številčnico..daljinec ima USB ključek in avtomatsko deluje... |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lp, Edi |
||
|
|
||
|
![]()
Za uporabo EON na tem xiaomi box moraš biti Telemachov naročnik?
|
|
|
|
||
|
![]()
Nekdo, ki ima Telemach ja, pa še to ni pripada vsakomur ..odvisno od paketa..drugače pa gremo na NEO nazaj
![]() Drugače pa z starim telekomovim boxom sem čisto zadovoljen, programe sem si lepo nastavil preko spletne strani mojtelekom in vse boxe hkrati sinhroniziral..tako da točno vem na kateri številki je določen program. |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ah ovčke..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Značke |
–, dobrodošli, neo, novi, svet |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novi narocnik - nekaj vprasanj | DennisDee | O storitvah | 5 | 27.08.2018 07:32 |
prodam, oddam, podarim, izgubil se je ... oglasi za domače živalice | Goody | Živalski svet | 306 | 28.11.2014 20:32 |
Novi Zakon o davku na nepremičnine -ŠOKANTNO!!! | Dual | Slovenija | 9 | 05.03.2013 13:38 |
tema za društva - obveščanje, razstave, sterilizacija, peticije ... | Snif | Živalski svet | 208 | 24.02.2012 21:50 |
Novi www.siol.net - beta | Goody | Pripombe in komentarji | 67 | 18.02.2008 12:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:57.