|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Lp,
sem novi lastnik boxa in po nešteto poizkusih da bi box že enkrat sprejel spremenjeno programsko shemo ima še vedno staro. Sledil sem navodilom na servisnih straneh, da tudi siol box smo izklopili po razvrščanju programov, seveda sem po razvrstitvi shranil spremembe. Na servisneh straneh so spremembe programov vidne a tole "Spremembe na SiOL TV bodo vidne, ko boste ugasnili in ponovno prižgali vaš SiOL BOX." v mojem primeru ne velja. Še vedno imam staro/prvotno programsko shemo. Kaj lahko še storim da se mi programi prerazvrstijo? |
|
|
|
||
|
![]()
Kako pa ste izklopili SiOL BOX?
Če želite, da spremembe obveljajo, ga morate ugasniti - to pomeni, da tipko, ki je za vklop/izklop pritisnete in držite cca. 5 sekund. Na ekranu vam izpiše, da se bo SiOL BOX izklopil. Poročajte, če je pomagalo. Lep pozdrav, Matjaž |
|
|
|
||
|
![]()
Lp,
sporočam da stvar deluje a ne na način kot ste svetovali, med tem ko sem se čudil zakaj zadeva ne uboga (brskanjem programov oz. pregledom programske sheme) sem preklapljal med programi, v naslednjem trenutku pa je bila tu nova shema ki sem jo izbral na servisnih straneh. Čudo tehnike vam povem...Skratka stvar deluje, hvala za odgovor in zaklenemo temo ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Se bom navezal na to temo, da ne bom odpiral nove.
Imam namreč težavo pri razvrščaju programov preko telekomovih servisnih strani. Pri razvrščanju programov, mi namreč vedno izpiše "neveljavna številka kanala", neglede na to, katero od treh načinov premikanja kanala izberem. Kanala pa seveda ne premakne. Sem probal tudi z različnimi brskalniki, vendar vseeno ne gre. Kako odpraviti težavo? |
|
|
|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
Najverjetneje se kater izmed kanalov nahaja na programskem mestu višjem od 999. Predlagam, da shemo izvozite v datoteko, JSON datoteko nato odprete v urejevalniku besedila (npr. Beležnici) in popravite vrednosti nad 999 na eno izmed prostih programskih mest. Datoteko nato shranite in uvozite nazaj na portal Moj Telekom. Urejanje bi nato moralo biti možno. Druga možnost je ponastavitev razvrstitve na privzeto. Lahko pa na ZS sporočite tudi svoje uporabniško ime in MAC-naslov komunikatorja, za katerega urejate shemo (če jih imate več), da preverimo. Lep pozdrav, Marko |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, res je. Štirje programi so čez 999. Kako je to možno, mi pa ni jasno.
Bom uredil, ko pridem domov. Hvala za odgovor. |
|
|
|
||
|
![]()
Nič novega, nikakor ne morajo urediti stvari. In minilo je že toliko let, odkar se je uvedel box.
|
|
|
![]() |
Značke |
deluje, programov, razvrščanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Siol tv problem | slo114 | SiOL TV | 274 | 08.09.2009 16:04 |
Koliko programov? | cdti | SiOL TV | 11 | 03.07.2009 15:57 |
Kdaj možnost spreminjanja številk kanalov na SIOL TV+? | miki12 | SiOL TV | 56 | 25.01.2009 17:30 |
Prospero632 - odpiranje portov ne deluje | Perko | Tehnična pomoč | 21 | 23.01.2009 22:39 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 20:49.