|
Tehnična pomoč za naročnike storitev... |
Prikaži rezultate anket: So vam bila moja navodila vsaj malo v pomoč? | |||
DA |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 66,67% |
NE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 33,33% |
Glasovalci: 3. V tej anketi ne moreš sodelovati |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
No upam da vam bodo ta navodila kaj v pomoč. Jaz osebno uporabljam mac osx, ampak mislim da pri windowsih ni velike razlike
![]() Torej, če hočete odpreti port na Sinope 568 je prvo kar morate narediti to, da pri *Network preferences* izberete *Manually configuration* za vaš IP Adress, ker če gre preko DHCP-ja, lahko router samodejno spreminja ip-je in porti ne delujejo več kot je treba. Primer: ![]() S tem vi določite IP računalnika, tako da ga ne more spremeniti. ![]() Jaz imam za primer Transmission odjemalec za torrente. V programu nastaviš željeni port, nato v routerju nastaviš TCP in UDP iste porte kot ste jih nastavili v programu. Moj primer: V vsa polja za porte vpišete željeni port(9999). ![]() In za konec še shranite nastavitve in rebootate router... In porti bi morali biti odprti ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
568, forward, forwarding, forwardingnavodila, port, sinope, sinope568 |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Port forwarding 22 na sinope modemu | warewolf | Tehnična pomoč | 15 | 07.07.2009 12:43 |
port forwarding na Sinope modemu | lukadane | Tehnična pomoč | 1 | 28.11.2007 17:58 |
Port forwarding na Sinope 568+ router-ju/modem-u | CharlieX | Tehnična pomoč | 5 | 09.10.2007 16:39 |
Port forwarding - PAZI modem=router | gregor212 | Tehnična pomoč | 13 | 20.01.2007 12:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:09.