|
||
|
![]()
Torej tako, na PCju imam apache in dobil sem fiksen ip...
ce se z racunalnikop direktno priklopim na net (pppoe) in vpisem ta fiksni IP v browser, mi browser pravilno odpre mojo stran in dela vse ok... ker pa imamo 2 racunalnika doma, ki se morata priklopit na net, se moram priklopit na modemu in modem potem deluje kot router in imava oba dostop do neta normalno... problem se pojavi, ker potem ob vpisu mojega IPja v brskalnik, mi ne vrze vec moje strani ampak stran od SINOPE modema (za nastavitve)... logika mi je rpavila, da bi moral modem (in port 80) forwardirat na moj PC... in to sem tudi storil v advanced security in configure internet applications... in tam izbral Web connections (HTTP, HTTPS) da mi kaze na moj PC... problem je, ker zadeva se vedno ne dela... se vedno se mi prikazuje stran od mojga modema namesto moj webserver sem vmes tudi resetiral modem, pa nic! kaj mi je storiti? imam pa se star sinope 568 |
|
|
|
||
|
![]()
Prosim, sporočite mi vaše uporabniško ime na ZS. Preverili bomo nastavitve in poskusili urediti problem.
|
|
|
|
||
|
![]()
Lion, kupi router, modem naj bo samo modem, router pa router. Jaz sem imel podobne težave in šele router jih je rešil za vedno.
|
|
|
![]() |
Značke |
forwarding, port, sinope, star |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Port forwarding 22 na sinope modemu | warewolf | Tehnična pomoč | 15 | 07.07.2009 12:43 |
port forwarding na Sinope modemu | lukadane | Tehnična pomoč | 1 | 28.11.2007 17:58 |
Port forwarding na Sinope 568+ router-ju/modem-u | CharlieX | Tehnična pomoč | 5 | 09.10.2007 16:39 |
Port forwarding - PAZI modem=router | gregor212 | Tehnična pomoč | 13 | 20.01.2007 12:55 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:50.