|
Evropska unija vaše mnenje o EU, o vstopu Slovenije ... |
|
Orodja za teme |
|
|||
|
![]() Citat:
To bi bilo danes edino 5EUR . Seveda pa je bil jur ponavadi tisočak. So bili tudi izrazi nežka (pet para - podoben kovanec kot danes 1cent), pa pet kovačev.... |
||
|
|
||
|
![]()
V Slovenijo, ki bo v ponedeljek s slovesnostjo Dobrodošlica evru v Cankarjevem domu obeležila prevzem evra, prihaja osem predsednikov vlad evropskih držav, predsednika Evropske komisije... poroča Dnevnik.
Ljudje božji pa kaj se mi gremo! Kaj Slovenci res ne premoremo nobenega ponosa? V časih, ko so Zahodnoevropejci sami kritični do euro valute, se mi obnašamo, kot da se nam je Marija prikazala! Bljak! ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() V bistvu šele sedaj razumem, zakaj je Bajuk postal finančnik leta. Ker mu je uspelo izvesti to pretvorbo brez pretresov. Tu v bistvu ne gre za toliko finančni čudež, ampak to, da so ljudje mirno sprejeli, da se jim čez noč vse podraži. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
sadaj grem z enim tošelnom po evropi, prej pa sem imel najmanj tri ![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Za navadne smrtnike pa ne bo nič.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Taka je politika.
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Veš kako sem se svojčas režal Hrčkom, ko so prepevali svojo "Danke Deutschland", ali ko so ob pristopu k pogajanjem za vstop v EU na trgu Bana Jelačića v Zagrebu izobesili zastavo EU, kot da so že notri... črvi ponižni... sedaj pa nam naši (nimam ustreznega izraza) v Ljubljani priredijo tole! Bljak! ![]() Lep večer vsem skupaj... ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Meni gre itak na jetra, ker bo spet pol Ljubljane zaprte, kot da prihaja sam sveti oče. Naj grejo žurat nekam v hosto, kjer ne bodo nikogar oviral s svojim evrom... Vsa življenja se morajo ustavit, ker se oni vozijo gor in dol od Brnika do CDja...
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
...za ta dnar bi lohk vsem plešcem v vladi nardil novo naravno lasišče korejskih donatorjev. tko se dela, fajnancer lejta !
t.i. levaki (za nekatere komunajzarji) bomo pa verjetno doma praznoval pogreb tolarja... |
|
|
Značke |
evroforija, evru, razmišljanja, vsa |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
€ kalkulator in evro | Mowgli | Slovenija | 48 | 24.12.2006 20:38 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 11:42.