|
||
|
![]()
šmrk, šmrk, vidim, da tega pollocka samo še jst nisem videl.
![]() aha, aha, sem vedel da nič ne zamujam. |
|
|
|
||
|
![]()
Iri mi je všeč, ko se začne pisdit...
![]() Kar se na fer - nefer oskarjev tiče, nikoli ne bom prebolel Julie Roberts in njenega razkazovanja plomb na oskarjih, Gwyneth Paltrow, in pa katastrofalnega l. 1998, ko sta stranska oskarja šla leseni Kim Basinger in patetičnemu Robinu Williamsu namesto fantastičnima Julianne Moore in Burtu Reynoldsu (Boogie Nights). |
|
|
|
||
|
![]()
ah, če začnemo o vseh krivicah...
|
|
|
|
||
|
![]()
glih robin williams ma v standupu foro "oh **** don't tell me the oscars are also political...sam je iz konteksta vzet tko da je treba vidt
![]() anyway, morm it...konc predavanj ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
kar se tiče krivic na oskarjih bi lahko kar novo temo odprli...
velika krivica je bla tudi ko ga ni dobu russel crowe za insider-ja. no, sej to bi lahko požru, ker tud spacy tisto leto ni bil slab... bolj mi gre na bruhanje to, da so se mu šli naslednje leto kao "opravičvat" in mu ga dobesedno šenkal za gladiatorja! če se jim nebi tko mudilo poprawt napake, bi mu ga lahko brez slabe vesti dali že za beautiful mind... no, letos držim pesti pa za kate winslet, ker si tud ona počas že zasluži predpono academy award winner |
|
|
|
||
|
![]()
Kate Winslet za kateri film, All the King's Men ali Little Children?
|
|
|
|
||
|
![]()
mislim da ma zlo več možnosti za little children... vsaj nominirana bo zagotovo, tko da upam, da gre v peto rado!
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Hudiča! A sploh še kdo igra ali zdaj že vsi po vrsti režirajo. :O |
||
|
|
||
|
![]()
Pač, eni izumljajo nove talente in se silijo s petjem (J.Lo, Lohanova), eni imajo pa dejansko druge talente in uporabijo svoje znanje tudi kot režiserji.
|
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Za Dirty Harryija ti pritrdim, za druga dva pa se ti oglasim potem, ko bom videl njuna izdelka. ![]() ![]() |
||
|
Značke |
2007, nagrade, oskarji, ostale |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:45.