|
||
|
![]()
Pozdravljeni.
zanima me ali se tudi vam zadnje 14 dni dogaja da vam vsak večer za nekaj časa zmanjka interneta. včasih še celo po dnevu torej večkrat na dan. s vprašanjem kaj se dogaja sem se obrnil na siol od kjer pa nisem in očitno nebom dobil odgovora. in s takim obnašanjem/cenami/tehnično pomočjo (da kar ignorirajo) naj se niti ne čudijo da folk odhaja k t-2 ter amis ponudnikoma interneta. |
|
|
|
||
|
![]()
Jap, pri meni se tudi v zadnjem času pogosto dogaja da za kakih 5 -15 minut ne dela internet.
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni se dogaja isto da mi vsak večer zmanjka interneta.
|
|
|
|
||
|
![]()
Opažam, da ste vsi iz mariborskega okoliša. Tam bo očitno nekaj splošnega. Smo javili težave tehnični službi. Vas obvestim, ko izvem kaj več...
LP |
|
|
|
||
|
![]()
da urban, jaz osebno sem iz okolice ormoža, nekaj mojih prijateljev, katerim pa se dogaja enako pa iz okolic ptuja in maribora.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi iz okolice ormoža, enaki simptomi, nazadnje bo le tako da ni kriv modem
|
|
|
|
||
|
![]()
Pri nas pa dela kot je treba.Sem iz okolice Celja in je super.Nekaj je sicer nagajalo pa sem ponovno naložila Windowse in daj delaaaaaaa.
|
|
|
|
||
|
![]()
Pr nas se dogaja, da več x na dan zmanjka neta za nekaj minut. Tud ostali, ko so na isti centrali zginejo isti moment iz messengera. TV + tel delata normalno.
|
|
|
|
||
|
![]()
Tudi pri nas se dogajo isto. Internet večkrat na dan vrže ven, tako da potem še siol tv ne dela
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Že 3.5 leta sem naročnik Siola. Izpadov nikoli v tem času nisem imel.
(Moram se malo pohvalit). :D |
|
|
![]() |
Značke |
nedelovanje, siola |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SIOL TV - Nedelovanje dolocenega programa | klemenr | SiOL TV | 7622 | 15.01.2021 12:44 |
Nedelovanje interneta in Siol TV | bobo72 | SiOL TV | 6 | 27.02.2007 16:43 |
Nedelovanje SIOL TELEFONA | sr@nje | O storitvah | 13 | 02.10.2006 12:31 |
Nedelovanje SIOL TV | JLap | SiOL TV | 48 | 01.09.2006 17:18 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 13:45.