|
||
|
![]()
Sej vem, da so to čist neresne nagrade, ampak lih zato znajo bit zabavne. Sploh, ko si komiki dajo duška.
![]() Best villain je bil mali bodoči "Luke, i am your father", best kiss pa Heath in Jake. ![]() Ne razumem pa, zakaj je bila podelitev včeraj, na tv jo bodo dali pa šele v četrtek. ![]() Enivej, do takrat pa luštna fotogalerija s povzetkom. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
MTV nagrade (pa vem, da me boste križal :D ) mi včasih delujejo bolj resno, kot pa oskarji. Potrudjo se, da je prireditev zanimiva, pa še za filme glasuje publika, k filme gleda in ne zadrti kritiki.
predvidevam, da bomo mi lahko gledal tole po MTV adria, k je pa itak precej uzad za matičnim MTVjem. ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zadeva je bila ful interaktivna, zato bi jo bilo nemogoče prenašati v živo. Montaža traja nekaj časa, tako da bo na sporedu 8.6.
V Evropo pride dva tedna kasneje in takrat jo bo predvajala tudi MTV Adria (27.6.). P.S. Javoršek, kaj pa je po tvoje tako precej uzad pri Adrii? |
|
|
|
||
|
![]()
iri no
![]() alba je tako seksi, da mi trga boxarce :P :P |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Sicer pa na mtvju take prireditve vedno vrtijo ob četrtkih, potem pa še dodatno skrajšano verzijo vrtijo še cel vikend. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Montaža pri ostalih MTV-jevih nagradah traja dosti manj, če se že ne prenašajo v živo. Tokrat je pač drugačen koncept oddaje in bo tudi matična hiša to predvajala šele 6 dni po podelitvi. |
||
|
|
||
|
![]()
Če bo razglabljanje pomagalo ali ne niti ni pomembno, ker to ni njegov cilj. Vseeno lahko izrazim svoje mnenje glede vsega skupaj, ki je znano - tale "nova politika" se mi zdi zgrešena. Ne celi črti. Mediji ti poročajo o podelitvi, objavljajo citate in slike, na strani od mtvja pa odštevajo do četrtka, ko se bo "zgodila podelitev nagrad". Bedasto zezanje občinstva.
|
|
|
|
||
|
![]()
Se strinjam, da ta način ni najboljši za gledalce.
Itak bodo videli kakšni bodo ratingi. Če so jih s tem zvišali, kul, drugače pa tudi kul. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
Značke |
2006, awards, movie, mtv |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 03:10.