|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mene pa zanima, če je lahko dijakom vzeta "svoboda" v času odmorov šolskega pouka v srednji šoli (sploh za polnoletne dijake)? Na novo zgrajeni šoli ekonomske gimnazije v Kranju (http://www2.arnes.si/~sskreua7/nova-...ja-slike.html), naj bi ravnatelj dijakom prepovedal zapustitev šole med odmori (z glavnim skupaj). To sem slišal od nekaj dijakov, ki naj bi se v to šolo "preselili" 5. marca. Je mogoče to res?
Sam hodim na TŠČ in sem 100% prepričan, da bi dijaki začel skakat med odmori čez okna, če bi jim bila ta prostost vzeta :D Da ne govorim kaj bi blo, če ne bi smel kadit ![]() ![]() ![]() ![]() PS: šola je kar lepa in pošteno opremljena, ograjena je pa kot zapor :S |
|
|
|
||
|
![]()
Mislim, kakšna oslarija.Pri ans si lahko med odmorom šel, kamor si hotel, ko si imel prosto uro, magari v gostilno, domov, kamorkoli..
In kadilo se je kar pred šolo, so bili pepelniki postavljeni.Boljše tako kot pada dijaki čike po tleh mečejo. |
|
|
|
||
|
![]()
Ja sj zato. Mi gremo lohk med vsakim odmorom vn, kadijo pa vsepovsod - pred šolo in v šoli (kadilnica), oni pa baje ne bodo smel.
|
|
|
|
||
|
![]()
Ne pozabmo na copatke, k jih morjo obvezn nost, drgac je pa res ja ne smejo vn hodt k se sola zaklene pa nubene zasebnosti nimas vse je steklen....
|
|
|
|
||
|
![]()
hih, to čist možno... ker je pr nam isto.. v LJ-Murgle...je prepovedano zapuščat šolo med vsemi odmori..tko da sej ni take panike. Ker je prov območje in pol ne smemo
isto je za kajenje itak ne kadim, vsam vseen..se ne sme v okolicišole, saj smo EKO šola ![]() ![]() |
|
|
Značke |
ekonomska, gim, kranju, nova, omejitve, prepovedi, Šola |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:58.