|
Izobraževanje in šola znanje, referati, plonkci, matura, izpiti ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Zanima me naslednje: ( pravila za OSNOVNE ŠOLE )
- če ni pri nalogi na testu napisano, da so minus točke. Ali lahko potem učitelj (profesor) nam odštejejo točke? mislim pri obkroževanju primer: ˝obkroži pravilne trditve˝ - če je na testu kriterij, potem pa nam učitelj (profesor) reče, da naj napišemo nov kriterij. Kater kriterij se potem upošteva? A je sploh mogoče da moramo kriterij učenci med testom popraviti tako, da bo pravilen? - koliko dolg test lahko dajo učitelji (profesorji)? Koliko strani? Hvala za odgovore!! |
|
|
|
||
|
![]()
Kolikor mi je znano so pravilniki o pregledovanju znanja individualni za posamezne sole.
|
|
|
|
||
|
![]()
o pravilih in kriterijih, bi se lahko razpisala, pa se ne bom ... ker bi bilo to:
a - poseganje v ocenjevanje nekoga drugega b - te reči ponavadi zanimajo tiste, ki se bolj kot z učenjem, ukvarjajo z raznoraznimi pravilniki ... da bi s tem opravičevali slabe ocene ... nekako se mi ni še zgodilo, da bi se otroci z delovnimi navadami ( ne mislim samo odličnjakov) pritoževali nad kriteriji ... |
|
|
Značke |
osnovna, pravila, Šola, testi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Pravila, vprašanja, pritožbe, pohvale... | bluesy | Glasba | 75 | 02.02.2006 20:56 |
Pravila & Pogosta vprašanja | JohnnyEnglish | Izobraževanje in šola | 0 | 06.02.2005 01:04 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 15:34.