|
||
|
![]()
Pozdravljen,
WDS Gennet modem ne podpira, zato ne deluje. Prosim, posredujte vaše uporabniške podatke na ZS in tehnikom bomo posredovali nalog za zamenjavo Genneta z Innboxom, če ga imajo na terenu še na zalogi. lp Mitja |
|
|
|
||
|
![]()
Želim narediti nekaj podobnega kot uporabnik @nadebudnez in imam tudi modem Gennet. Se ga lahko zamenja tudi pri meni?
|
|
|
|
||
|
![]()
@nadebudnez menjave modema Gennet za Innbox nismo mogli opraviti. Zaloga Innbox modemov je omejena zato smo jih namenili le naročnikom VDSL priklopa. Na vašem priključku je možen priklop VDSL storitev. Prestavitev vašega priključka na VDSL tehnologijo bo poleg drugega modema prinesel enako mesečno naročnino in povečano hitrost interneta.
Za naročilo VDSL povezave nas lahko pokličete na 080 8000 ali oddate zahtevek na spletni strani http://www.siol.net/storitve/narocilo.aspx in agent vas bo poklical in skupaj z vami oddal naročilo. LP Sandi |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Škoda, da ga nisem naročil takoj včeraj, ko je bil še možen ![]() |
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
preveč oddaljen od centrale
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
ne vem, kakih 2000 m,
sem očitno na meji |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
so preverjali ja, saj to je bilo smešno ker so eni iz Siola/Telekoma rekli oz. zapisali, da je možno, drugi pa da ni ...
|
|
|
![]() |
Značke |
ojačitev, signala, wifi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Nihanje WIFI signala | munja | O storitvah | 15 | 06.05.2012 16:55 |
samsung galaxy s2 in Wifi | maum | Tehnična pomoč | 6 | 15.07.2011 10:56 |
Sinope WiFi in ZTE Blade, Android Froyo 2.2 | schnapsi | Tehnična pomoč | 2 | 26.03.2011 22:05 |
TV (STB) mi ne pošlje signala IPTV na TV! | moat | SiOL TV | 8 | 14.02.2010 17:20 |
Sinope - Ojačitev WLAN signala | zeriX | Računalništvo in internet | 6 | 02.06.2008 22:08 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:27.