|
||
|
![]()
zdravo.
pred 3 dnevi sem na simobilu kupil samsunga galaxy s2 vse lepo dela sam wifi noče. Pač poveže na moj wifi sam strani noče odpirat.. v nekem baru v portorožu ki ima Wifi pa mi je delal internet normalno.. pol pa sem zasledin na netu da tale samsung rabi statični internet za wifi... pa bi vas prosil kako da moj dinamičen internet naredim samo za samsunga statičnega... ali obstaja kak program za to, ali lahko kako modem naštimam hvala p.s. hvala da ste nam dvignili z 10MB na 13MB |
|
|
|
||
|
![]()
hehe dinamičen internet..to pa sem se nasmejal...
![]() ti maš Dinamični IP naslov ki se menja na 24 ur...A če hočeš Statični Ip naslov pa piši na siol.. Tukaj na tem linku maš razloženo kaj keri pomeni.. : http://www.siol.net/pomoc_in_podpora...ip-naslov.aspx Pišeš jim na ta Naslov da želiš Statični IP naslov: siol d.o.o., cigaletova 15 1000 ljubljana |
|
|
|
||
|
![]()
Samo pomoem to nima prav nobene veze oz zelo neumno bi bilo če bi jo imelo.
Jaz bi prej pogledal, če obstaja kak popravek za S II. |
|
|
|
||
|
![]()
SGS2 je res precej čuden kar se tega tiče. Edina zadeva, ki mu jo zamerim čeprav sem sicer izredno zadovoljen z njim. Zgubljeni Galaxy 551 mi je delal super z domačim routerjem.
Na to temo se kar nekaj na netu najde a nič kaj dosti konkretnega nisem na hitro našel, ko sem presenečen ugotovil, da mu domač router ni kaj prida všeč. Lovi mi sosedov signal, ki ga prenosnik komaj. Par metrov od domačega routerja pa ga komaj zazna. Sicer dela skoraj po celi hiši. No mi ni problem ker zaenkrat ne presegam zakupljenega prenosa ponudnika, tako da sem kar na UMTS. Je pa pri vklopljenem Wifi še en problem. Baterijo sprazni tik tak. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Če ti je delal v lokalu, je bil tam verjetno priklop brez vseh zaščit, probaj najprej to doma. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Lep pozdrav, Matjaž |
||
|
![]() |
Značke |
galaxy, samsung, wifi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Novosti pri Mobitelu | Fritzt | Mobilna telefonija | 360 | 23.06.2011 12:05 |
Sinope WiFi in ZTE Blade, Android Froyo 2.2 | schnapsi | Tehnična pomoč | 2 | 26.03.2011 22:05 |
Problem WIFI nastavitev | Wave | Tehnična pomoč | 3 | 25.06.2010 16:17 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 12:26.