|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Mislim, da ima tale škatlica izjemno lepo in zanimivo grafiko.
Podatki o sporedu so na programih, ki imajo to v ponudbi, izjemno lepo predstavljeni. Sličice ( "logoti" ) so premajhni. Škoda. BOX ponuja marsikaj, samo raziskati in spoznati ga je potrebno. Zanimiv in priročen je tudi daljinček. Vse skupaj sploh ni slabo. |
|
|
|
||
|
![]()
ha kaj samo ti si optimističen al se min sam zdi!??
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaj se ti zdi, ne vem. Rad bi pa vedel, če se s škatlico vsaj spoznavaš. Na temo, o kateri sem jaz pisal tu, nisem zasledil še ničesar. Sicer pa napiši kaj konkretnega, da vidimo, če sploh veš, o čem se pogovarjamo. Pa brez zamere.
|
|
|
|
||
|
![]()
Očitno je optimističen
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Ne ni optimističen ampak se mi zdi da hoče malo pozornosti,vsaj za vsako idejo ki jo dobi za siol box napiše novo temo,eno par tem so ti že prestavili v pravo temo pa si še zmerom vztrajen.
A še nisi ugotovil da sta dve temi čisto dovolj ena je Siol Box druga pa Sol Box tehnične težave. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Zaradi prestavljanja tem se jaz nič ne sekiram. To je predvsem zadeva vodstva foruma. V to se ne vtikam, tudi tebi se najbrž ni potrebno. Če nimaš kakega pametnejšega sporočila, bi bilo bolje, da si tiho in ostaneš filozof. Pa predlagam ti, da se posvetiš slovenščini, kadar javno nastopaš v pisni obliki. |
||
|
|
||
|
![]()
kdo se oglaša da ne filozofira...kak lahk neki hvališ ki te dodatno gulijo za nekaj kar je čisto dovolj da maš pc...ki že v osnovi vse to ponuja
![]() ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Daj ne bodi tako pameten in mogočen,noben ti ne brani da hvališ siol box in njegovo delovanje.
Ampak piši v obstoječe teme o Boxu ne pa da za vsako svar odpiraš novo temo. |
|
|
![]() |
Značke |
box, kaka, pohvala, siol, tudi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
pasji nasveti ... | Štrudl | Živalski svet | 387 | 18.03.2012 16:02 |
Avtomobilizem - novice | avalanche | Avtomobilizem | 370 | 25.09.2011 21:11 |
Fundamentalizem ogroža znanost | Lintvern | Znanost in okolje | 18 | 22.12.2006 12:54 |
Inkvizicijske metode | Gvido | Religija in filozofija | 75 | 26.09.2006 14:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 23:22.