|
||
|
![]()
:O nobenega poročila še z Nanosa:D ,
upam, da vam vreme ne nagaja ![]() ![]() sicer, če je dobra klapa (kar ne dvomim) tud vreme ne pride do živega. Ste že imeli aerobiko smejalnih mišic?:D |
|
|
|
||
|
![]()
Evo, prvi žurer je že doma:D
Tokrat ni bilo laptopa, seznam prisotnih pa je obsegal naslednje bolj ali manj aktivne člane in članice: - Michelinko z neomejeno zalogo hrane in pijače v svojem avtu - Rodrigo - Klepetava Neli - Korenje - Njuška Trap, ki je prodajala dokaj nenavadno stvar - Pinky s simpatično majico lila (ali pa pink, ne vem kakšna je razlika med tema dvema barvama) barve - Hybrid - Eisenhower, ki se še vedno daleč najbolj glasno smeji - Zvezdica zaspanka - Kate, ki bo ob rahli pomoči pojedla tri kilograme sladoleda - Mogwai - moja malenkost Roberto Garcia Juan los Sanchez de Madeira Rodriguez No, upam da nisem koga spustil. Alkohol je tekel v potokih, hrane je bilo na pretek, ker pa avtor tega posta že šest mesecev strogo abstinira, jo je podurhal dokaj kmalu. Podrobnejše poročilo pa zagotovo jutri zjutraj od koga drugega... ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
d00d, že šest mescev ne ješ hrane?? pa sej te že prej ni blo nč
![]() mnja... jst sm mislu, da bom kej uletu gor, pa poli ni ratalo. pa drugo leto ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Na Nanosu so še zmeri živi in zgleda uživajo.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Evo ta druzga.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Aja, pozabil sem dodati, da je letos novost tudi glasno piskanje iz nogometne piščali pri vsakem namigu na spolnost. :P Upam, da prebivalci okolice Nanosa ne bodo oglušeli.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
žal me letos ni med prisotnimi,ker smo se ulili na avtošovu,pa nas sonce ožgalo kot hudiča in zdaj zdravimo rane.Zjutraj pa gremo že ob osmi uri v Ljubljano.
upam da uživate v lepem okolju z veliko smeha. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
||
|
![]()
Aja, obnova ...
Torej, kot že veste ![]() ![]() ![]() Z Nanosa odšli ob pol desetih in jest prvi, ki se javljam. ![]() V glavnem ... Tisti, ki vas ni bilo, žal vam je lehko. ![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() V pol sekunde je uspela zakričati, vstati in skočiti izza mize ter steči proč cirka deset metrov. ![]() |
||
|
Značke |
nanos |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 00:13.