|
Ljubezen in spolnost pogovori o ljubezni, spolnosti, odnosih med partnerji in stvareh, kakršnih sicer ne upate vprašati ... |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Cist na kratko: nimam pojma, o cem ti to.
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Kapo dol. :O |
||
|
|
||
|
![]()
kvas pa ti vsa besna
![]() folk bo povedu tist kar mu paše....to je zmer tko blo in tko zmer bo....so what drgač pa od vsega naštetga jest edin fantovga fotra ne prebaulam od familije pa pr nama včas tut pride obdobje k dolg cajta ne fukava.....so pa valda kdaj še druge težave k nbenga nč ne brigajo |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
NE, Nodika, pr nama se je zgodila sam ena od zgoraj naštetih stvari, pa sem jo vštela v tiste dva do tri hude fajte na leto, k jih mava tko da ... lohk še tolk provociraš, nimam ti kej tazga za povedat ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Tut prou! Ja jst ne znam tko osladno pisat popka. Res, ne znam. In pol mi včasih neki švigne v glavo in kar pišem , tko kot čutim. Mal sm nora jst drugače ja. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
U bistvu bi jaz rada od roxi kej več slišala. Brez zamere. ![]() :D |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
O to pa tut jaz mislim! Težko bi drugače živela kot v dvoje. In ja, meni se je zgodilo par stvari, ki sem jih zgoraj naštela. In fact, nekatere celo večkrat, in ja tut jaz lahko rečem, da imam pravzaprav ful lepo življenje, razen 1 ali dveh fajtov na let. Sam nisem pa osladna in se tut potrudim povedat tko kot je. ![]() |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() Enemu se lahko zdi totalno otrocje in za znort annoying, ce partner VSAK dan med cakanjem na lift pogrunta, da je pozabil mobitel in ga potem najde pod povstrom (kako je prisel tja, ve samo mobitel), enim je pa pac srckano, ker ma enga velizga in mocnga tipa, ki je zjutri tok zaliman, da se najbolj osnovnih stvari ne more spravt skupaj. |
||
|
|
|||
|
![]() Citat:
Nč ni s tem narobe, res. Najbrž je res fora v tem, da eni lepš napišete svoje občutke al pa jih lepš vidite, ne vem. Men se pa to zdi pač mal pocukran. ![]() Tist na konc, o velikem močnem tipu, k je zjutri tok zliman, da zase ne ve... Mam tudi jaz tak problem, sam ga ne vidim kot srčkanega. Mogoče je moj problem res ta, da sem zlo realna in da gledam na probleme preveč resno. Pa rata zmeri iz srčkanega... ![]() |
||
|
Značke |
skupno, življenje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 10:21.