|
||
|
![]()
V nastavitvah imaš sigurno možnost na izbiro, kaj naj piše na zaslonu!
Ime in cifra, ali pa samo cifro. Imam E61 in ima take nastavitve. |
|
|
|
||
|
![]()
ja pa sem pregledal vse nastavitve, pa nisem našel tega... glede na to, da naj bi si bila E61 in E70 precej podobna, mi lahko poveš, kje v nastvitvah je to pri E61? hvala...
|
|
|
|
||
|
![]()
imenik/možnosti/nastavitve/prikaz imena
če to to slučajno.... |
|
|
|
||
|
![]()
Kot je @popka povedal/povedala:
nekje imaš dvojni vnos....lahko, da tudi samo na telefonu! Pri nokijah je tako, da če imaš 2x eno in isto (6 mestno cifro) v imeniku TI JO NE IZPIŠE!!! Ne me vprašati ZAKAJ?! ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
namestil sem novo temo in s tem tudi namestil novo pisavo. vendar od takrat mi ne delajo več šumnikov, ne v meniju ne v sporocilih.
kako bi spet lahko dobil šumnike nazaj. poiskusil sem ze z font remove, tovarniskimi nastavitvami in tudi temo izbrisal ampak mi ne uspe prosim za pomoč. in še ali bi se kako dalo namestit slovenski jezik da bi delali spet šumniki? tnx |
|
|
|
||
|
![]()
Če ti tovarniške nastavitve ne pomagajo greš na servis in ti nastavijo nazaj!
|
|
|
|
||
|
![]()
sm že rešil
lahko zaklenete |
|
|
|
||
|
![]()
Takole bomo naredili: tale tema naj bo namenjena izključno modelu nokia N70.
problemi/ocene/uporabni nasveti v vezi s tem modelom naj se objavljajo tu. Lp |
|
|
|
||
|
![]()
Sem kupil ta telefon. Bolečina. Nepregledni meniji oz. nelogično razporejeno po nivojih, telefon je počasen, baterija slaba... brezvezen.
|
|
|
|
||
|
![]()
Kaco pol pa kr N95...
|
|
|
Značke |
5000napaka, e700, e90, hdmi, msn, nokia, nokiaproblem, software |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Najbolša izbira mobilnika ...(predlogi, vprašanja) [Brez reklam] | fancy | Mobilna telefonija | 217 | 09.11.2015 12:45 |
Nokia E61 kot VoIP telefon na Sinope 568+ | VivinC | Tehnična pomoč | 0 | 23.03.2007 23:35 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:40.