|
||
|
![]()
zanima me kako se snema tv program s siol TV plus-om. v navodilih piše da se gre na TV-->TV snemalnik--> posnemi program, ampak jaz imam v meniju pod TV samo možnosti: "nastavljanje programov" in "Tv programi". Prosim za pomoč.
|
|
|
|
||
|
![]()
predlagam da prestopiš v glavni način delovanja. če me spomin ne vara pritisneš rdečo tipko na daljincu, vpišeš geslo(ki je enako geslu za vstop v sioltv+) in potem ponoviš zgornjo vajo, ki si jo opisal.
|
|
|
|
||
|
![]()
sm prestopu v glavni način. in v glavnem načinu mam pod TV sam tiste dve možnosti. prtisnem rdečo tipko na daljincu pa se nč ne zgodi.
|
|
|
|
||
|
![]()
kdaj pa si se registriral za sioltv+? ko so bile servisne strani še stare ali šele sedaj ko so nove?
|
|
|
|
||
|
![]()
ja sm se zdej ene par dni nzaj.
|
|
|
|
||
|
![]()
ne vem zakaj ampak na novih servisnih se lahko naročiš samo na sioltv+, v to pa snemalnik ni vključen. na starih servisnih si imel opcijo obkljukati če želiš osebni snemalnik, na novih tega ni. zakaj, ne vem. kdj pa bo...upam da kmalu
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Jaz sem poslal email na podporo zakaj ni omogočeno snemanje pa so mi odgovorili :
"Zaenkrat snemanje TV oddaj še ni mogoče, bi naj bilo omogočeno kmalu. V tem času tudi ne boste dobili zaračunane storitve, dokler seveda ne bo v celoti delovala." Nerodno je samo to, da znajo samo reklamirati preko spleta kako vse super deluje, ko pa stvar začneš uporabljati pa nekako ugotoviš, da temu nekako ni tako ![]() Podobno kot reklame za praške - čista belina tudi pri pranju z mrzlo vodo ... |
|
|
|
||
|
![]()
sej bo sej bo. Je treba biti potrpežljiv
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
haha. ja sej. nkol ne bojo rekl v reklami: siolTV+ omogoča tudi snemanje programov, ampak ta opcija za zdaj še ne deluje povsem in bo, upam da, omogočena kmalu.
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
aja pa še nekej bi uprašu. se mgoč da pol povezat tv komunikator in video rekorder (VCR) da bi se pol snemu program iz siol TV na video kaseto? a je že mogoč kdo od vas, ki ste na tem forumu, to kdaj poskušal? hvala vsem za odgovore.
|
|
|
![]() |
Značke |
siol, snemanje |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
SiOL internet + SiOL TV in VCR snemanje ? | ElQurc | SiOL TV | 21 | 05.02.2008 19:14 |
Siol internet in siol paketi - dodatna vprašanja pred nakupom | randius | O storitvah | 4 | 28.11.2007 01:05 |
Siol TV in snemanje na DVD?! | Palinko | SiOL TV | 1 | 26.01.2007 13:37 |
SIOL TV snemanje | deepsplash | SiOL TV | 4 | 07.12.2006 23:17 |
Povezava TV s videorekorderjem - za snemanje SiOL TV-ja | 3nity | SiOL TV | 7 | 22.09.2006 12:01 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 09:11.