|
O storitvah Informacije o ponudbi storitev Telekoma Slovenije |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Naročil sem se na akcijo TRIO na optiko, vzel sem pa tudi neomejen televizijski program. Pričakoval sem da bom za vse skup plačeval 39€, na pogodbi pa berem zdaj da mi piše 38,33€ brez ddv oziroma 46€ z ddv. Zraven piše da imam paket TRIO neomejeni predvidevam da je dražje zaradi tega? Ta neomejeni paket pa sploh nebi rad imel, zdaj pa nevem ali mi to piše samo trenutno do prve položnice zaradi tiste dodatne ponudbe kjer ti nudijo prvo leto neomejene telefonske pogovore zastonj in bom v resnici plačeval 39€ ali pa le 46E
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
brez skrbi, telekomov kalkulator ne zna vkalkulirati akcij, tako da bos eno leto placeval 46EUR - razliko v ceni med osnovno in neomejeno telefonijo. se pravi 39 EUR
|
|
|
|
||
|
![]()
ja nevem..a misliš telekomov spletni kalkulator? Jaz imam tako napisano namreč na pogodbi na papirju.
|
|
|
|
||
|
![]()
ja v bistvu sem mislil na spletni kalkulator. Ampak hotel sem reci da ti njihovi kalkulatorji ne upostevajo akcij.
Tule si preberi (poisci neomejena telefonija): http://itm.siol.net/doc/2008/9/Cenik...L_04092008.pdf Ce ti to ne zadosca pa poklici 080 8000 pa naj ti oni to potrdijo. lp |
|
|
|
|||
|
![]()
Točno tako tudi sam sem se dodatno pozanimal še na prodajnem mestu Mobitel in so mi lepo obrazložili, da na pogodbi piše polna cena brez popusta, ki pa se obračuna na računu.
Brez skrbi! ![]() Citat:
|
||
|
|
||
|
![]()
Dobro, potem le po enem letu spremenim paket v osnovnega. Hvala za odgovore
![]() |
|
|
![]() |
Značke |
napaka, pogodbi |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
exporer.exe napaka mode name xvid.dll | šolarček | Računalništvo in internet | 2 | 08.10.2008 14:59 |
Napaka - Outlook | Larysa | Tehnična pomoč | 3 | 09.02.2008 00:43 |
Napaka v TV sporedu | amadej | SiOL TV | 2 | 18.12.2007 19:34 |
računalnik zanič ali moja napaka? | firemen | Računalništvo in internet | 36 | 28.11.2007 18:20 |
RUNDLL - napaka | Problems 24/7 | Računalništvo in internet | 4 | 15.11.2007 22:02 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 21:56.