|
SiOL TV Pripombe, predlogi in vprašanja o SiOL TV, BOX, programskih shemah, kanalih, interaktivnih aplikacijah, videotekah. |
![]() |
|
Orodja za teme |
|
||
|
![]()
Že tretji dan zapored prihaja do izpadov delovanja SiolTV, vedno zvečer, ko se spravimo gledat poročila ipd. Izpiše "Storitev trenutno ni na voljo....", nato se zaj... z resetiranjem komunikatorja, baba se dere, v drugi roki držim telefon in poslušam "vsi operaterji so zasedeni blabla". No po cca 3 resetu se je pobral in zdaj dela. Kako dolgo ne vem...
Danes zjutraj sem sicer uspel dobiti podporo, pravi da "smo pa res imeli ene probleme zadnje dni" in "vam se pa to ne bi smelo dogajat, saj ste na optiki"... ![]() Še ma kdo drug podobne težave? Ne vem no, zdaj ko sem kao na najboljši možni infrastrukturi, pa pada nekaj pri ponudniku, al kaj? |
|
|
|
||
|
![]()
Ja, nas je več zadnje tri dni s tem problemom (oz od sobote).
So pa zagotovili na Siolu da odpravljajo problem. Je pa panika samo s Siol+ baje, stari vmesnik naj bi delal normalno. |
|
|
|
||
|
![]()
Aha vidim da nisem edini s tem problemom
|
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
jap pr men isti problem. jah js sm biu primoran uporablat siol +
![]() na drugi televiziji k je še kr navadn vmesnik pa use v redu. |
|
|
|
||
|
![]()
Evo, spet je crknu, ***emu
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No mi imamo te težave že od začetka in se nč ne izboljša pa sem že zlo velik težil Siol-u, pa nč. Še ta teden bom zapakiru TV komunikator, pa ga vrnu na Mobitel, sej je še sicer 1 mesec poskusne sam ne zdržimo ker vsak dan naredi to ziher ene 25-krat in je priključek od napajanja skor čist znucanhttp://forumi.siol.net/images/smilies/old/icon_smile_wink.gif
|
|
|
|
||
|
![]()
Meni tudi zadnje par dni kar napise da storitev bla bla bla. In ravno tako odklapljam in priklapljam dokler ne prime. Imam obcutek da zadeva kapne dol ko malce hitreje saltas programe z tipko P+ in P-. Se pojavljajo tudi kockice, ceprav ne pretirano, so pa skoraj vedno desno spodaj. Kot da jih centrirajo doli, hehe. Verjetno je to v povezavi umikanja starega vmesnika in bo po novem samo novi plus vmesnik. Pustimo se presenetiti...
|
|
|
|
||
|
![]()
Evo, ravnokar spet crknlo. Četrti zaporedni dan ob nekje isti uri.
|
|
|
|
||
|
![]()
tudi meni.....
Edit: po resetu deluje edino stari vmesnik |
|
|
![]() |
Značke |
siol, storitev, trenutno, voljo |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
Vprašanje v zvezi z naročilom storitev | urkourko | O storitvah | 3 | 18.11.2008 11:05 |
siol komunikator kot samostojna storitev | firewire | SiOL Komunikator | 3 | 28.10.2008 18:35 |
Nedelovanje SiOL-a | Special | Tehnična pomoč | 49 | 09.11.2007 09:18 |
Nedelovanje storitev od 24.6.2007??? | evav | Tehnična pomoč | 7 | 04.07.2007 08:11 |
Sagem STB - storitev trenutno ni na voljo v celoti | janezpesec1 | SiOL TV | 3 | 27.01.2007 20:23 |
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 01:44.