|
||
|
![]()
js sem gledal čist celo emo pa ne da bi mi bila to odaja pri srcu vendar se sam mal ukvarjam z glasbo pa me je zanimalo kaj imajo za ponudit...in ta pesem ki je bila zbrana sem jo že prej v studiju slišal ko še ni bila predstavljena publiki...takoj sem vedel da bo zmagala komad ima širino ima aranžma taki ko treba mogoče bi blo treba malenkost več texta ampak za letos kar dober izbor...vse ostalo pa brez komentarja...seveda čestitke gredo mojemu prijatelju A.Babić-u in seveda čestitke tudi pevki Martini Majerle....torej kar je blo za ponudit je blo letos odlično izbrano ...seveda nam je pa že vsem jasno da na evropskem trgu je to druga zgodba...torej veliko uspeha....
![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
Zmagovalni komad je dejansko edini, ki je izstopal,se strinjam. Moti edino pomanjakanje vokala (ki btw. sploh ni slab!), kar bi na EuroSONGu znali naprej vrečt.
Langa pa so kasneje zgolj dokazali, da lahko svirajo edino še Strojanom. ![]() ![]() Škoda Nuške za slab komad, ker vokalno je dokazala, da zna. Škoda Brigite, ker bi dejansko lani morala iti namesto Rebeke. Ostalo ni vredno komentarja. ![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
No, Ema je pošteno razjezila cigansko kri...,video si lahko ogledate tukaj
http://www.rtvslo.si/mojvideo/dinami...-na-emi/10575/ Kakorkoli ,Hrvati so nam pri srcu hehe ![]() ![]() |
|
|
|
||
|
![]()
bl, bl, bl...
a) ema/evrovizija pač ni sinonim za kakovost - ne glasbe, ne aranžmajev, itd. vsi štartajo samo na to, da bodo "naredili nekaj, da zmagajo". od tekmovalcev do glasovalcev. tako, da o "nasplošno zanič komadih" niti ni kaj za razpravljat. b) kar me vsako leto znova fascinira je, da dejansko imamo tudi sami produkcijo, ki bi načeloma lahko bila v samem vrhu (če ne bi pod njo pisalo SLO). imamo samo en problem. vedno smo za kako leto prepozni. zmaga dana -> potem mi pošljemo sestre. zmaga bilan - > naslednje leto imamo mi pri 3/4 pesmih na emi take in onake violine. ![]() c) kar se letošnje zmagovalne tiče.. besedilo? zgodba? wtf? saj ni potrebno, da imaš 5km izpovedovanja, ampak če uporabiš 10 besed - naredi nekaj iz teh besed, ne pa da se gremo(grejo) v neskončnost (vedno isto) slaboumne komade, kjer je višek sporočila "nanananana". OMG ![]() ![]() koreografija je srednja žalost, rahlo dolgočasna... ampak za preživet. kaj dela u komadu turbo nabijanje iz ozadja??? aja, sej res, "zanimiv glasbeni eksperiment(???)" s kombinacijo popa in česarkoli že... sigh je pa za pohvalit res nadpovprečno izvedbo. samo tistih, ki so stali na odru. mogoče bojo "odlični igralci v pokakani drami" zadoščali za kaj okrog petega mesta. od zadaj gledano ![]() ja, žleht sem, žleht sem, ampak tako pač je. |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
Ko že citiraš.. Nasplošno zanič komadi je kar na mestu izjava. Se strinjam, naredijo nekaj da zmagajo, vendar je razlika v tem, da 'oni' to naredijo profesionalno in vsaj kar se izvedbe tiče, to deluje perfect. Pa naj gre za vokalni del, glasbeni del ali pa zgolj za performance. Pri 'njih' je vse miljionkrat preštudirano in na vajah izpiljeno v nulo, pri nas pa žal še vedno vse deluje na amaterskem nivoju. Večinoma, da ne bo pomote. Žalostno, da se recimo celo pri Rijavcu, ki ima kilometraže za vse nastopajoče skupaj, zazna tresoči glas, ki nakazuje tremo, kot da je prvič na odru. In to takšno tremo, da mu zablokira edino, kar mu priznam (in je večkrat dokazal) - glas, ki ga zna prekleto dobro uporabiti. In kje so potem ostali, kjer bi morda izvzel Naberja, ki je zapel odlično (pa nisem ravno njegov fan, še več, moja jetra ga nekako ne morejo...), je pa komad tak, nekako povprečen, kakršnih je vsako Evrovizijo kar nekaj, tako da bi se zgubil... Se pa strinjam z opazko, da vedno zamudimo kako leto, oz. bolj bi mogoče rekel, da hočemo s preprostim copy/paste uživati tudi sami. Izjema je bila Gotarjeva. |
||
|
|
||
|
![]()
držim pesti, da bomo spušili že v polfinalu in tako naslednje leto čisto izpadli iz tekmovanja. baje, da nam to grozi. juhej!
![]() |
|
|
|
||
|
![]() |
|
|
|
||
|
![]()
malo verjetno, da čist izpademo...glede na odmevnost dogodka v deželici, so nam dolžni poslati "wild card"
![]() |
|
|
|
|||
|
![]() Citat:
![]() |
||
|
Značke |
ema |
«
Prejšnja tema
|
Naslednja tema
»
Orodja za teme | |
|
|
Časovni pas: GMT +1. Trenutno je ura: 08:35.